Vy från köket till vardagsrummet

Parkgatan 8D

Centrum, LANDSKRONA

Industrikänsla i sundsnära bostad

Hemmet för dig som vill bo lugnt och skönt med närhet till city och hav. På Parkgatan 8D finns denna fina trea som är uppförd 2021. Ett fräckt hem med industrikänsla och fina inredningsval. Ett läckert boende med en takhöjd på hela 2,76 (ej i badrum). Vill du ha en visning och tiderna inte passar - ring mig så bokar vi en VIP-visning. Hela hemmet har en röd tråd. Alla rummen förutom badrummet har mattlackad vitpigmenterad ekparkett på golven. Ett snyggt och stilfullt golv som ger både karaktär och känsla. Köket hjälper till att ge lägenheten den där extra kicken. Ett fräckt kök som verkligen sticker ut. Svarta luckor och vit laminatbänkskiva med underlimmad vask och snygga vitrinskåp med belysning. Ett modernt och mycket tilltalande kök. Sovrummen ligger längst in i bostaden varav det mindre sovrummet har fina dubbeldörrar ut mot köket. Bra storlek på båda rummen där det ena sovrummet har en stor skjutdörrsgarderob till förvaring. Båda sovrummen passar perfekt att ha både som sovrum, kontor eller tv-rum. Uteplatsen är precis utanför ditt vardagsrum. En fin stenbelagd uteplats med plank mot grannarna och häck mot gången. Här tror jag du kommer sitta mycket då den inte blir så varm. Vill du ha mer sol är du ett stenkast i från parken och Citadellet där du kommer direkt in i en ljuvlig miljö. Trots att du är i city känns det avlägset när du ser dessa gröna vackra ytor. Att du dessutom har gångavstånd till stranden gör lägenheten ännu mer attraktiv. Brf Tvålfabriken i Landskrona - gamla Hotell Öresund blev inflyttningsklar 2021. Föreningen har 28 lägenheter. Soliditeten är på 76% och belåningen 11 601 kr/kvm. Årsavgifterna är låga, 570 kr/kvm. Tre lån finns med ett medelvärde på 2,053%.

Visningar

 • 25
  juni
  tisdag
  kl 17:30 - 18:00
  Välkomna. Bokade visningar. Anmäl via hemsida eller sms
  Klicka här för att boka
 • 29
  juni
  lördag
  kl 15:00 - 15:40
  Välkomna. Bokade visningar. Anmäl via hemsida eller sms
  Klicka här för att boka

Fakta

Utgångspris
2 895 000 kr
Månadsavgift

4 362 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

918 989 kr

Andelstal

3.17408 %

Fast.beteckning:

Slottsplatsen 31

Rum

3 st

Sovrum

2 st

Boarea

79 m²

Våningsplan

1 / 5

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1938/2022

Fastighetsmäklare

Profil

Susanne Durgaram

070-5253838

susanne.durgaram@rdi.se

Vägbeskrivning

Närmaste buss är på Rådhustorget ca 3 min promenad. Går ca var 6 min - går till Stationen (ca 7-8 min).

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Interiör

Superfin lägenhet på perfekt läge nära hav och natur. Här bor du nytt och fräscht med närhet till stan. Vill du njuta av god mat så har du ett par fina restauranger endast ett stenkast bort men även vackra parker och hav.

Kökstyp

HTH.

Rum

 • Hall

  Du välkomnas in i hallen från din uteplats. På golvet finns ett vackert vitpigmenterat ekparkettgolv och väggarna är vitmålade. Här har du även möjlighet att hänga av dig dina kläder.

 • Kök

  Köket är ett exklusivt HTH-kök med svarta luckor. Ett fräckt kök som verkligen sticker ut. Vitrinskåp som väggskåp med spotlights. Bänkskivan är vit laminat och vitvaror finns i form av en bred induktionshäll och en bred fläkt typ bredd 800 i rostfritt. Här kommer industrikänslan fram. Ugn och mikro i högskåp som är svarta. Kyl och frys står i nisch och är i rostfritt. Diskmaskinen är helintegrerad, dvs med kökslucka i samma färg som övriga luckor. Ett kök med mycket bänkyta. I taket i köket finns en svart spotlightramp som ger ett fint ljus i köket.

 • Vardagsrum

  Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket och här finns samma fina vitpigmenterade ekparkett. Väggarna är vitmålade. Fina stora fönster finns mot din uteplats. Vill du vädra eller gå direkt ut via vardagsrummet finns en praktisk fönsterdörr. Det mysiga med lägenheten är att den är genomgående, dvs har du dörrarna öppna i sovrummet får du in ljus även från den sidan.

 • Sovrum 1

  Sovrummet som ligger till vänster. Ett stort härligt rum med mycket yta. Fönster ut mot Selma Lagerlöfs väg. På golvet parkett och till förvaring finns en stor skjutdörrsgarderob. Ett rum i bra storlek med många möjligheter.

 • Sovrum 2

  Sovrummet som har dubbeldörrar. Ett fint rum som ligger i anslutning mot köket. När dörrarna är öppna får du ljuset att vandra in i bostaden och du får en fin öppen planlösning. Rummet har samma parkett som i övriga lägenheten och även vitmålade väggar.

 • Badrum

  Modernt badrum med klinker på golvet och kakel på två av väggarna. Övriga väggar är målade. Duschväggar i klarglas från INR, svart kommod från HTH och spegel samt svarta väggskåp ovanför tvättmaskin och torktumlare. För att underlätta när du viker din tvätt finns en vit laminatbänkskiva ovanpå tvättmaskin och torktumlare. Självklart finns spotlights i tak och även en handdukstork.

 • Uteplats

  Uteplatsen finns direkt utanför vardagsrummet. Det är en stenbelagd uteplats med plank mot grannarna och häck mot gången. Här kan du njuta i många timmar då den ligger skyddad och inte heller blir alldeles för varm. Jag vill även belysa att uteplatsen har en grind vilket är perfekt både för barn och djur.

 • Mäklaren

  Susanne Durgaram heter jag som är mäklare på detta objekt. Driver idag min egna mäklarbyrå med ledord som service och kvalitet. Hittar du inte vad du söker tveka inte att ta kontakt. Vill du ha en driven mäklare som gör det lilla extra då är det bara att höra av sig.

Månadsavgift

4 362 kr/mån

Ingår värme och brf tillägg. Obligatorisk avg vatten 729 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

918 989 kr

Brf Totala nettoskuld 28 363 847 kr. Belåning 11 601 kr/kvm

Balkong, uteplats och bilplats

Trevlig uteplats som är stenglagd. Plank mot grannarna och häck mot gång.

Parkering finns att hyra utanför din bostad.

Våning och hiss

Lägenheten når du vita trappa eller ramp.

Bredband

Landskrona Stadsnät.

Ventilation

Mekaniskt FTX-system.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 22/3 2021

Klass

E

Förbrukning

140 kWh/kvm per år

Drift per år

Vatten/avlopp

8 748 kr

Elförbrukning

5 400 kr

Summa

14 148 kr

Närområde

Centrum Landskrona växer och frodas ständigt och är en populär ort att bosätta sig i. Närheten till både Helsingborg och Malmö gör att många söker sig hit för att optimera dagspendlingen.

Parkering

Gratis parkering finns i närområdet. Bra pendlingsmöjligheter finns, ca två minuters promenad till busshållsplats med trådbuss som tar dig till Landskrona tågstation på sju minuter samt Venterminalen runt hörnet.

Kommunikation

Landskrona ligger välplacerat mellan Helsingborg och Malmö. Du har goda pendlingsmöjligheter i båda riktningarna via E6:an som tar dig hela vägen dit med bil. Är kollektivt ditt val går det smidigt att ta sig via tåg. Det går både Pågatåg och Öresundståg åt båda riktningarna som snabbt och smidigt tar dig fram. Buss 218 tar dig från Skeppsbron i Landskrona in mot Helsingborg på ca 40 min.

Närservice

Här finns allting man kan behöva i närområdet. Ett urval av både olika restauranger och livsmedelsbutiker såsom City Gross, Willys och Coop. Ett stenkast bort ligger Landskronas Lasarett. Det finns flertalet alternativ av skolor och dagis för barnen i kommunen och likaså sportföreningar.

Övrigt om närområdet

Med bara några minuters promenad når du havet, småbåtshamnen och citadellområdet med sitt utomhusbad. Nytt kallbadhus är planerat att uppföras under 2024. Lagunen med sin långgrunda strand, beachvolleyboll plan, utegrillar, lekplats och skatepark är nyrenoverad. Följ stigarna från Citadellet och vandra eller cykla i en härlig avkopplande, vacker miljö. Ta del av den vackra naturen som finns längs med Glumslövs backar och hela kustlinjen. Om golf är din sport ligger Landskronas golfklubb perfekt belägen längs sundet och de har även en fantastisk restaurang på plats.

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

1938/2022

Övriga byggnader

Gästlägenhet med 4 sovplatser samt ett styrelserum i källaren

Förening

Namn

BRF Tvålfabriken I Landskrona.

Organisationsnr

769638-0836.

Ekonomi

Amortering på föreningens lån sker enligt plan. - Ett av föreningens lån har lagts om. - Korrigering av månadsavgifter med hänsyn till ökade omkostnader Soliditet 76%, belåning 11 601 kr/kvm, årsavgift 570 kr/kvm (2022).

Om föreningen

I styrelsens uppdrag ingår det att planera underhåll och förvaltning av fastigheten, fastställa föreningens årsavgifter samt se till att ekonomin är god. Via årsavgifterna ska medlemmarna finansiera kommande underhåll och därför gör styrelsen årligen en budget som ligger till grund för dessa beräkningar.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Finns parkering att hyra utanför huset.

Renoveringar

Storleken på avsättningen till fonden för yttre underhåll bör anpassas utifrån föreningens plan för underhållet. Kommande underhåll kan medföra att nya lån behövs. Föreningen ska verka enligt självkostnadsprincipen och resultatet kan variera över åren beroende på olika åtgärder. Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. Medel reserveras årligen till det planerade underhållet.

Gemensamma utrymmen

Cykelförråd och gästlägenhet.

Tv och bredband

Landskrona Stadsnät.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Lägenheter

28 st.

Pantsättningsavgift

573 kr.

Överlåtelseavgift

1 433 kr. Betalas av Köpare.


KartaBilder