Masterbedroom

Gånstorpsvägen 28

Söndraby, Klippan

Nyproducerat 1-plans hus

Drömmer du om att bo i ett nytt hus? - Visas med VIP-visning. Ring mäklaren och boka din tid. På Gånstorpsvägen 28 färdigställdes under 2023 detta läckra stenhus på 5 rok. Ett snyggt vitt hus med svarta pannor och stor härlig tomt på nästan 1500 kvm. Bostaden ligger långt in på gatan med minimal trafik. Bostaden är förbesiktigad med dolda fel försäkring. Besiktningsprotokoll uppvisas för visningsgäster. Du välkomnas in i en stor rymlig hall med ett läckert trägolv i vitlaserad ek som är genomgående i hela bostaden. Golvet ger huset karaktär. Entrédörren har ett sidofönster som ger ett vackert ljus in i bostaden. Väggarna är vitmålade precis som taket och i taket finns infällda spotlights i LED. Till höger finns ett mindre rum som funkar både som kontor, sovrum eller walk-in-closet. Vardagsrum och kök ligger till vänster i bostaden och är i öppen planlösning. Ett stort härligt rum med fönsterdörrar ut mot trädäcket. I vardagsrum och kök finns det gott om plats till möblering. Köket är i mindre form men i vita moderna luckor, helintegrerad diskmaskin och kyl/frys och laminatbänkskiva. Vill du ha ett större kök går det lätta att skapa en tex en köksö för mer förvaring. Hela vardagsrummet, kök och hall och har infällda spotlights i tak. Detta tillsammans med mycket fönster gör rummet helt fantastiskt både på dagtid och kvällstid. Huset har 3 sovrum i bra storlek som ligger tillsammans varav det ena som är tänkt som masterbedroom som har en egen walk-in-closet. Här kan du skapa den perfekta förvaringen som passar dig. Möjligheterna är många. Det övriga rummen skapar du efter behov. Hemmet har ett stor badrum med snyggt klinker och kakel på vägg. I duschen sitter en läcker takdusch. På andra sidan av hallen finns gäst wc och bredvid badrummet är tvättstugan placerad som även den är rymlig. Ingen har bott i hemmet och du blir den första. Otroligt lyxigt att flytta in i ett helt nytt hem. Huset uppvärms med luft-vatten värmepump. Självklart finns fiber installerat. Välkommen till ett riktigt drömboende. Nytt och fräscht som du kan flytta direkt in i.

Fakta

Utgångspris
2 995 000 kr
eller högstbjudande
Fast.beteckning:

Gullmarn 10

Rum

5 st

Sovrum

3 st

Boarea

145 m²

Tomtarea

1 496 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2022

Fastighetsmäklare

Profil

Susanne Durgaram

070-5253838

susanne.durgaram@rdi.se

Vägbeskrivning

Klippan Central ca 4 km - med bil ca 7 min, Åstorp med bil ca 20 min, Helsingborg ca 34 min, Hässleholm ca 41 min.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Interiör

Trevlig 1-plans villa med många möjligheter. Vattenburen golvvärme i hela bostaden samt fina infälla spotlights i tak i hall, kök, vardagsrum och badrum. Köket är Ikea och även vitvarorna. Visste ni att Ikea har 25 års garanti på stommar och 5 års garanti på vitvaror. Dessa gäller även för er. Som ett extra plus är bostaden besiktigad.

Rum

 • Hall

  Du välkomnas in en stor hall direkt från gata/trädgård. På golvet finns ett modernt plankgolv och vitmålade väggar med infällda spotlights i taket. En hall som är stor och rymligt och som du kan skapa efter behov.

 • Sovrum 1

  I hallen till höger finns det första sovrummet som kan användas till kontor, sovrum eller varför inte walk-in-closet. Samma golv som i hallen som är genomgående i hela bostaden. Även de vitmålade väggarna är genomgående.

 • Kök

  Köket är ett Ikea kök med vita luckor och rostfria handtag. Köket är av mindre karaktär men kan lätt förändras genom att utöka med en köksö. Bänkskivan är laminat och vitvaror finns i form av Kyl/frys som är integrerad, ugn rostfri, mikro rostfri, induktionshäll och helintegrerad diskmaskin. Alla vitvaror är Ikea.

 • Vardagsrum

  Ett stort härligt rum med samma vackra plankgolv och vitmålade väggar. Hela rummet har infällda spotlights i taket och mycket fönster. På gaveln finns fönsterdörrar ut mot ett trädäck. I detta utrymme som är en öppen planlösning med ditt kök har du gott om plats för matbord och soffgrupp men även för ytterligare möblering om så önskas.

 • Sovrum 2

  Längst in i bostaden till höger finns ditt masterbedroom. Ett trevligt rum som har en egen walk-in-closet. Ingen inredning finns och du inreder precis efter egna önskemål. Golv och väggar är samma som i övriga bostaden.

 • Sovrum 3

  Det andra sovrummet som ligger till vänster mot gaveln. Även detta är en bra storlek på rummet även om det inte är lika stort som masterbedroom. Passar perfekt som barnrum eller kontor.

 • Sovrum 4

  Detta sovrum ligger bredvid tvättstugan och sovrum 3. Rummet har fönster mot husets baksida. Plank på golvet som är genomgående och vitmålade väggar.

 • Tvättstuga

  Tvättstugan är stor och har gott om utrymme. Tvättmaskin och Torktumlare från Whirpool samt bänkskåp och en rund vask längst till höger med en laminatbänskiva ovanpå. Vill du ha mer förvaring finns alla möjligheter att sätta väggskåp på väggen. Klinker på golvet och vitmålade väggar.

 • Badrum

  Även badrummet är rymligt med stora klinker på golvet med 10*10 i duschutrymmet. Väggarna har stora vita kakelplattor på väggarna. I duschen finns en takdusch och en duschvägg med ram i svart. Kommoden är också svart samt spegelskåp.

 • Gäst wc

  Klinker på golvet och kakel i vitt samt målat på vägg. Tvättfat och spegelskåp samt wc.

 • Teknikrum

  Rummet ligger sidan om gästwc och är hinner står din luft/vatten värmepanna av märket Atlantic Alféa Extensa

 • Trädgård

  En stor härlig trädgård på nästan 1 500 kvm. Här har du alla möjligheter att skapa den perfekta trädgården. Hela trädgården behövs ta hand om precis som skapa eventuell entré in från gatan. Tomten är naturtomt idag.

 • Mäklare

  Vem är jag som mäklare? Susanne Durgaram heter jag och har arbetat 15 år med nyproduktion och blev mäklare 2019. Från 2022 driver jag min egna mäklarbyrå RDI AB som säljer både villor och bostadsrätter i alla kommuner runt omkring Helsingborg. Mina ledord är service och kvalitet. Jag har under min ungdom gått i skolan i Klippan och har själv bott på andra sidan Söderåsen. Vill du också sälja ditt hem och vill ha mer information - tveka inte att ta kontakt med mig.

Tomt

En stor härlig tomt som behöver anläggas.

Ett stort trädäck finns utanför ditt vardagsrum.

Planbestämmelser

Stadsplan (1987-06-23) Stadsplan (1973-09-17)

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Avtalsservitut Ledning Mm Last: Avtalsservitut Ledning Mm, 11-IM4-57/923.1

Bilplats

Möjligheter finns att bygga carport/garage.

Bredband

Fiber finns installerat.

Ventilation

Mekaniskt FTX-system.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 28/2 2024

Klass

D

Förbrukning

49 kWh/kvm per år

Elektricitet

Förbrukning

5 269 kWh/år

Drift per år

Vatten/avlopp

3 754 kr

Summa

3 754 kr

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

1 760 000 kr

Byggnad

1 536 000 kr

Mark

224 000 kr

Taxeringsår

2023

Värdeår

2022

Pantbrev

Summa

110 000 kr

Antal

2 st

Närområde

Förbli Klippans Centrum och Storäng via Vedbyvägen tar du dig till det lilla området Söndraby. Det är ett bostadsområde i tätorten klippan som är beläget i Vedby Socken. Ett lugnt och familjevänligt område som prägas av framförallt villakvarter.

Parkering

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i villakvarteren.

Kommunikation

Närhet in mot centrum i Klippan. Regionbuss 518 tar dig från hållplats Nybygget Vedbyvägen till Klippan station på cirka 7 minuter. Beläget nära väg 21 och vidare E4:an. Dryga 30 minuter bilfärd in till Helsingborg, smidig pendling med personbil.

Närservice

I området finns Vedby skola, för åldrarna F-6 med cirka 160 elever. Du tar dig smidigt in mot centralorten där alla dagliga nödvändigheter finns. Livsmedelsbutiker, apotek, restauranger och caféer.

Övrigt om närområdet

Det finns gott om grönområde, vandringsstigar, lekplatser i området som präglas av små och stora familjer. Närhet till Söderåsen där man kan samla familj och vänner och umgås och grilla i en lugn och rogivande miljö.

Byggnad

Typ

1-plansvilla

Byggår

2022

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Puts

Grund

Betongplatta

Stomme

Lättbetong Siporex

Uppvärmning

Värmepanna luft-vatten Atlantic Alféa Extensa

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas PVC

Övrigt

Huset har slutbesked från Klippans Kommun 2023-04-28 att byggnaden får tas i bruk.


KartaBilder