Smedvägen 3

Smedvägen 3

Asmundtorp, Asmundtorp

Enplans hus på perfekt läge

Här är hemmet för dig som vill bo i ett enplanshus. På bra läge på Smedvägen med fåtal hus ligger detta fina 1-planshus från år 1958. Bostaden är förbesiktigad av certifierad besiktningsman och har en Dolda fel försäkring. Du vet med andra ord vad du köper. Ett trevligt hem med hela fyra sovrum. År 1981 byggdes huset till med två nya sovrum samt en terrass med ett vackert takfönster. De övriga sovrummen ligger på gaveln mot söder. Mitt i huset har du ditt vardagsrum med öppen spis. I denna finns en energikassett viket innebär att du kan elda tryggt. I vardagsrummet finns även din värmekälla dvs luft/luft värmepump. Köket är av mindre karaktär men har ändå mycket skåp. Snyggt med sina gula luckor och massiva träbänkskiva. Precis utanför köket i vardagsrummet finns en perfekt plats för ditt matbord. Huset har två badrum varav det ena är renoverat runt 2009 med komfortvärme på golvet. Detta badrum är helkaklat med dusch och kommod samt handdukstork. Det andra badrummet ligger vid grovköket och har våtrumstapet och dusch. Det är äldre men välvårdat och behöver inte renoveras direkt. Perfekt med två badrum men även att det finns två ingångar till huset, en grovingång som har ingång från gatan och huvudingången är vid gaveln. Hemmet är perfekt i sin planlösning med många sovrum. Behöver du inte alla finns det många möjligheter att förändra. Huset behöver lite uppfräschning om du inte tycker om tapeter och plastmatta. Vissa ytor funkar bra andra behöver lite kärlek. Trädgården är stor och är på 815 kvm och har perfekt solläge. En stor härlig tomt med både växthus, förråd, stor gräsmatta och många fina växter och träd. Vid den nya tillbyggda delen finns en jättefin uteplats där du säkert kommer spendera många timmar. Välkommen till ditt drömhem.

Visningar

 • 25
  juni
  tisdag
  kl 18:45 - 19:15
  Välkomna. Bokade visningar. Anmäl via hemsida eller sms
  Klicka här för att boka
 • 30
  juni
  söndag
  kl 10:00 - 10:30
  Välkomna. Bokade visningar. Anmäl via hemsida eller sms
  Klicka här för att boka

Fakta

Utgångspris
3 095 000 kr
Fast.beteckning:

Asmundtorp 29:85

Rum

5 st

Sovrum

4 st

Boarea

142 m²

Tomtarea

815 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1958

Fastighetsmäklare

Profil

Susanne Durgaram

070-5253838

susanne.durgaram@rdi.se

Vägbeskrivning

Tågstation finns i Häljarp, Billeberga, Dösjebro och Landskrona.

Interiör

Trevlig 1-plans villa med renoverat badrum. Ett hem som är i äldre skick och behöver en liten uppfräschning. Ett stort plus är den öppna spisen med energikassett som håller kostnaderna nere. Detta hem passar dig som vill sätta din egen prägel på huset. Stor fin härlig trädgård och ligger perfekt nästan längst in på gatan.

Rum

 • Hall

  Du välkomnas in i hallen från husets gavel. En stor rymlig hall med parkett på golvet och tapet på väggarna. En infälld garderob finns på vägg mot sovrum 2

 • Kök

  Köket ligger separat och är ett kök med ett parallell kök. Läckra gula luckor med träknoppar och vasken är precis vid fönstret ut mot den vackra trädgården. Mellan bänkskåp och väggskåp finns turkosa kakelplattor. Bänkskivan är massiv ek. Vitvaror finns i form av fristående spis av bredare modell typ 70 cm vit Husqvarna, Diskmaskin Cylinda vit, kyl/frys av märket Siemens och mikron är från Ikea.

 • Matplats

  Matplatsen har du i vardagsrummet. Perfekt att kunna placera matbordet mellan kök och sovrum 3. På golvet finns ett vackert äldre parkett och tapet på väggarna.

 • Vardagsrum

  Vardagsrummet är i öppen planlösning med matplatsen. Samma fina parkett på golvet och stora fönster mot trädgårdens baksida. Väggarna har tapet. Ett extra plus är att det finns en fin öppen spis som har en energikassett. Perfekt att kunna tända en brasa en kall vinterdag och bara mysa.

 • Sovrum 1

  Sovrummet ligger direkt till höger när du kommer in i bostaden. Rummet har plankgolv och tapet samt panel i taket. En fristående garderob finns mot hallen.

 • Sovrum 2

  Ligger vägg i vägg med sovrum 1. Detta rum är något mindre och har en infälld garderob i vägg. I detta sovrum finns en äldre plastmatta på golvet och tapet på väggarna.

 • Sovrum 3

  Sovrummet är placerat till vänster och har samma parkett som i vardagsrummet. Garderober finns på hela väggen mot sovrum 4. Med andra ord mycket förvaring. Väggarna har tapet. Båda sovrummen ligger mot gaveln.

 • Sovrum 4

  Detta sovrum har sitt fönster mot trädgården. Både sovrum 3 och 4 är stora och rymliga och funkar bra som masterbedroom. Samma parkett finns i båda sovrummet och båda har tapet på väggarna.

 • Badrum 1

  Finns till vänster direkt när du kommer in i hallen. Ett badrum som är renoverat ca 2009 med klinker på golv och kakel på vägg. Ett modernt badrum med duschväggar i klarglas, kommod, spegel med belysning samt handdukstork. Det finns även ett extra mindre högskåp. Golvet har golvvärme i form av komfortvärme vilket innebär uppvärmning av el.

 • Klädkammare

  I hallen runt hörnan och vägg i vägg med badrummet finns en stor klädkammare. Perfekt utrymme att kunna förvara i.

 • Badrum 2

  Ett äldre badrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Välvårdat och fint. Perfekt med två badrum och två toaletter och även att ha två duschar. Tvättfat med pelare och spegelskåp med det finns även en extra vask som man normalt har i ett grovkök. Detta kommer sig att grovköket ligger sidan om.

 • Grovkök

  Tvättstugan eller grovköket som jag säger är dörren som du ser från Smedvägen längst till höger. Detta är grovingången där varmvattenberedaren står samt tvättmaskin och torktumlare som är av äldre modell. På golvet är det målad betong. Från grovköket kommer du också upp till husets vind.

 • Uteplats

  I hallen när du kommer in sidan om sovrum 2 finns din uteplats med träddäck och tak. För att få in lite mer ljus har man lagt in en tak kupol. En fin och stor uteplats med staket runt sidorna. I framtiden kanske du glasar in den och då kan du nyttja den ännu mer. Solläget är perfekt. Du har sol långt in på kvällen. Jag är övertygad att du kommer vara här mycket.

 • Trädgården

  En stor härlig trädgård som har det mesta du kan önska dig. Ytan finns och det är bara du som sätter begränsningarna. Det Japanska körsbärsträdet är fantastiskt och det finns även växthus, lekstuga extra förråd mm. Solläget är perfekt och du har trädgård på både framsida och baksida av huset.

 • Carport

  Carporten finns i tomtgräns mot grannen och framför denna finns ett förråd. Infarten har gott om plats och du har plats för mer än en bil.

 • Mäklaren

  Susanne Durgaram heter jag och är mäklare på detta objekt. Jag driver idag min egna mäklarbyrå med ledord som service och kvalitet. Jag är verksam i Landskrona, Helsingborg med närliggande kommuner. Hittar du inte den information du söker, tveka inte att ta kontakt. Letar du efter mäklare som gör det lilla extra - ring mig.

Tomt

Trevlig tomt i bra storlek och rätt solläge.

Uterum finns som är uppfört 1981.

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1957-07-19)

Bilplats

Parkering finns i form av carport och framför denna.

Bredband

Fiber finns ej installerad. Landskrona Stad har ett fast pris.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 2/5 2024

Klass

D

Förbrukning

55 kWh/kvm per år

Elektricitet

Leverantör

Eon

Förbrukning

6 125 kWh/år

Drift per år

Uppvärmning

10 346 kr

Vatten/avlopp

4 804 kr

Elförbrukning

7 614 kr

Summa

22 764 kr

Vatten 50 kubik. Energidistribution 10 346 kr + energilösningar 7 614 kr = 17 960 kr.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

1 642 000 kr

Byggnad

1 203 000 kr

Mark

439 000 kr

Skatt/avgift

9 525 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1963

Pantbrev

Summa

179 000 kr

Antal

4 st

Närområde

Asmundtorp är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Asmundtorps socken i Skåne och ligger cirka 8 kilometer öster om Landskrona. Asmundtorp är en trevlig liten förort till Landskrona, som ligger en mil öster om staden och har c:a 2 300 invånare ( 1206 män, 1163 kvinnor enligt SCB 20060101) .

Parkering

Finns gott om parkeringar längs med villakvarteren och närområdet.

Kommunikation

Befinner du dig i Landskrona tar du dig lättast hit med buss 241 mot Eslöv eller med bil på väg nummer 17. Med cykel tar du dig på ca 20 minuter i maklig takt säkert hit via den till cykelbana omgjorda gamla banvallen.

Närservice

Ica Nära - Toftavägen 4.

Övrigt om närområdet

I Asmundtorp finns Landskronas första pumptrackbana, en bana där du med hjälp av en pumpande rörelse driver cykeln framåt istället för att trampa. Välkommen hit och prova.

Byggnad

Typ

1-plansvilla

Byggår

1958

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Tegel/trä

Grund

Betongplatta

Grundmur

Betong

Stomme

Tegel/trä

Uppvärmning

Direktverkande el/luft/luft, golvvärme badrum

Tak

Papp/plåt

Fönster

2-glas kopplade 1 st/3-glas

Renoveringar

2004 - Installation av energikassett Ca 2009 renoverades badrum Ca 2010 Installation av luft/luft värmepump 2022 - Ny varmvattenberedare 2023 Ny träpanelsfasad mot väst och som också är målad.

Övrigt

De direktverkande elementen fungerar ej. Fungerar i ny del i 2 sovrum

Övriga byggnader

Carport med förråd, extra förråd på tomt samt växthus


KartaBilder