Krigaregatan 2

Mörarp, Mörarp

Perfekt läge

Längtar du efter att bo i ett hus? På Krigaregatan 2 finns detta fina hus med många möjligheter. Huset är förbesiktigat vilket innebär att du vet vad du köper. Huset visas även med VIP-visningar. Vill du veta mer - tveka inte att kontakta mig. Huset ligger på en hörntomt med fantastiskt trädäck runt större delen av huset vilket ger optimal möjlighet att kunna sitta ute. En stor härligt tomt på ca 1000 kvm med gott om plats för dig som älskar trädgård. Bostaden är på 1½ plan med källare och har byggts ut och är numera 139 kvm. På bottenplan finns ett stort härligt vardagsrum med öppen spis. Ett rum med mycket ljus. Bredvid ligger två rum i fil varav det ena rummet har en egen utgång till en terrass. Detta rum används idag som sovrum. Köket är ett färgstarkt kök med högblanka luckor och är från Ikea med en svart exklusiv bänkskiva i sten. På vägg mellan skåpen finns Marrakech kakel. Golvet är ett vackert granitkeramikgolv som både är vackert och skönt att gå på. En våning upp finns tre sovrum samt ett badrum. Här kan man förändra helt efter tycke och smak. Ett av sovrummen är masterbedroom och de andra två är av bra storlek men behöver man inte alla så går det att förändra väggarna. Badrummet är hel kaklat med takdusch och en duschvägg i klarglas. I källaren som du kommer ner i från köket finns tre rum samt en stor tvättstuga med wc och dusch. Här finns alla möjligheter att skapa om man behöver mer sovrum eller utrymme än det som finns redan idag. Här är det bara ni som sätter begränsningar. Skapa ett gym, gör en vinkällare eller ett gästrum.................. Bostaden ligger på perfekt läge för dig som inte vill bo mitt i smeten. Naturen finns inpå knuten och du har några minuters gångavstånd till Pågatågstationen om du pendlar. Vill du gå och handla ligger Ica Nära Träffen 850 m från ditt hem. Välkommen till ditt nya drömboende med många möjligheter.

Visningar

 • 28
  maj
  tisdag
  kl 16:00 - 16:30
  Välkomna. Bokade visningar. Anmäl via hemsida eller sms
  Klicka här för att boka

Fakta

Utgångspris
3 195 000 kr
eller högstbjudande
Fast.beteckning:

Mörarp 3:125

Rum

6 st

Sovrum

4 st

Boarea

139 m²

Biarea

73 m²

Tomtarea

1 011 m²

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1944

Fastighetsmäklare

Profil

Susanne Durgaram

070-5253838

susanne.durgaram@rdi.se

Vägbeskrivning

Med bil - Helsingborg C ca 20 min, Bjuv ca 8 min, Lund C ca 44 min, Malmö C ca 50 min Med tåg - Helsingborg 16 min, Lund 48 min, Malmö ca 1 tim.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Interiör

Välkommen till ett hem med många möjligheter. Ligger perfekt med närhet till naturen och ett hem som du har alla möjligheter att utveckla. Nuvarande säljare har påbörjat resan och du kan slutföra den.

Rum

 • Hall

  Bostaden har två ingångar. Denna är från den stora infarten och på gaveln. På golvet finns klinker och väggarna är målade

 • Gäst wc

  Till vänster från hallen finns din toalett på detta plan. Samma klinker på golvet som i entrén och väggarna har svart kakel med fasad kant. Ser exklusivt och trendigt ut. Wc, tvättfatt och en rund spegel med belysning. På vägg finns en handdukstork som funkar både till handdukar och värme.

 • Vardagsrum

  Ett stort trevligt vardagsrum med mycket yta. Här finns det plats både för soffa och matbord. Ett stort plus är den fina öppna spisen som är mysig att elda i nu på vinterhalvåret. På golvet finns ett äldre parkett som alltid är bra då det går att slipa och väggarna är målade.

 • Allrum

  Bredvid vardagsrum och kök finns allrummet som ligger i fil till sovrum 1. Detta rum används idag som tv-rum. Laminat på golvet och målade väggar. I detta rum finns din fiber installerad.

 • Sovrum 1

  Ett trevligt rum med mycket ljus. Rummet används idag som sovrum. Mot vardagsrummet finns 4 garderober (kommer ej lämnas kvar). Golvet är laminat och väggarna är målade. Från detta rum kan du ta dig ut till en av husets finna terrasser. Taket i detta rum är panel.

 • Terrass 1

  Trevlig terrass med trädäck och väggar runt om. En stor fin terrass som jag är helt övertygad om att du kommer njuta på då solläget är sydvästläge.

 • Kök

  Köket är ett färgstarkt Ikea kök från 2017 med högblanka luckor i röd nyans och grå med en svart stenbänkskiva. Ett stort kök med mycket bänkyta och mycket skåp. Lådorna i köket har lådor i lådor dvs extra förvaring. Mellan skåpen finns ett Marrakesh kakel. Självklart finns ugn och mikro i högskåp vilket är ergonomiskt rätt. Vitvaror finns 2 st kyl/frys i rostfritt (2017), Fläkt i rostfritt (2017), ugn (2021) och mikro (2019), diskmaskin rostfri (2021) samt induktionshäll 2023. I köket finns på golvet ett vackert granitkeramik golv med 60x60 plattor. Ett golv som är skönt att gå på men också mycket vackert och tåligt.

 • Hall 2

  Det finns två ingångar in i huset. Denna ingång kommer du in sidan om köket och från denna hall når du källaren och tar dig även upp till våning 2. Samma vackra golv som i köket och målade väggar. Till dina kläder finns en stor skjutdörrsgarderob.

 • Trappa

  Trappan upp till våning 2 har filtmatta på trappstegen och handledare i ek. På vägg finns tapet. När du kommer upp på våning två finns en mindre hall som förbinder rummen på ovanvåningen. Denna hall har träplank på golvet. Samma golv finns i alla rummen om man vill ha samma golv på hela våningen.

 • Sovrum 2 ov

  Detta sovrummet är det första sovrummet till vänster när du kommer upp på våning 2. Ett rum som har laminat på golvet med träplank under. Ett stort rum som har plats både för säng och skrivbord.

 • Sovrum 3 ov

  Även detta rum är stort. Detta rum används som masterbedroom idag. Trägolv och målade väggar. Ett rum som går att utveckla med mer förvaring om så önskas.

 • Sovrum 4 ov

  Detta sovrum är ett rum som är mer långsmalt. Funkar alldeles utmärkt som sovrum men även som walk-in-closet.

 • Badrum

  Badrummet är helkaklat med kommod och spegelskåp som kommer att bytas ut. Duschen har sten i duschutrymmet och har en takdusch och en duschvägg i klarglas.

 • Källare

  Från hall 2 tar du dig ner i källaren. I källaren finns 3 rum varav ett står pannan i som är luft/vatten (2019). Alla rummen i källaren har klinker och väggarna är antingen slammade i vitt eller ha kakel. Nere i källaren finns alla möjligheter att skapa både gym, vinkällare, gästrum mm. Det finns en dörr precis nedanför trappan som du kan ta dig direkt ut till trädgården.

 • Tvättstuga/dusch

  Tvättstugan är gigantisk. En stor rymligt tvättstuga med två tvättmaskiner och en torktumlare inköpta 2020. Ovanför dessa ligger en massiv träbankskiva. Sidan om tvättmaskinerna finns en vask. Hela utrymmet är helkaklat dvs klinker på golvet och kakel på väggarna. Under 2023 gjorde man färdigt en dusch i nisch och det finns även ett wc. I denna tvättstuga har du allt du behöver och vill du hänga din tvätt så finns även denna möjlighet.

 • Trädgård

  Tomten är på över 1000 kvm och man har trädäck och terrass på en stor del runt huset. En del av trädäcket har tak. Du kan även komma upp till utifrån till terrassen som ligger vid sovrummet på bottenplan. Här kan sitta ute och bara njuta. Väggarna runt om ger dig insynsskydd men även skydd för vinden. Tomten är generellt orörd och älskar du trädgård finns här alla möjligheter att skapa den perfekta trädgården.

 • Mäklaren

  Susanne Durgaram heter jag. Är mäklare sedan 2019 och uppväxt i Bjuvs kommun i utkanten av Söderåsen. Driver idag min egna mäklarbyrå RDI AB sedan år 2022. Bolaget är äldre då jag tidigare arbetade 15 år med nyproduktion. Jag är en mäklare som värdesätter service och kvalitet. Har ni frågor om objektet tveka inte att slå mig en signal. Vill du veta mer hur en försäljning går till och hur du bäst får ut det högsta värdet. Ring så berättar jag mer.

Tomt

Hörntomt.

En stor härligt tomt med ett stort trädäck med tak och en terrass.

Planbestämmelser

Ändring Av Detaljplan (1994-05-25) Byggnadsplan (1944-10-06)

Bilplats

Parkerings möjligheter finns det gott om för många bilar. Grusad parkering finns.

Bredband

Fiber finns installerad.

Ventilation

Självdrag. Finns även från/tilluftventilation kopplad till ovanvåning.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 22/8 2016

Klass

F

Förbrukning

180 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Öresundskraft

Leverantör

Öresundskraft

Förbrukning

14 446 kWh/år

Drift per år

Vatten/avlopp

7 800 kr

Elförbrukning

17 394 kr

Renhållning

2 220 kr

Övrigt

15 920 kr

Summa

43 334 kr

El - elnät 15 920 + elhandel 17 394 = 33 314 kr.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

1 279 000 kr

Byggnad

728 000 kr

Mark

551 000 kr

Skatt/avgift

9 525 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1944

Pantbrev

Summa

1 720 000 kr

Antal

3 st

Närområde

Beläget mellan Påarp, Billesholm, Bjuv, Hyllinge och Helsingborg finns området Mörarp. Tillhörande ytterkanten av Helsingborgs kommun. Området har historia som dateras hela vägen bak till 1100-talet då det fanns en kyrka i Mörarp. På 1600-talet fanns där ett gästgiveri. Idag är det ett populärt villasamhälle med närmare 2000 invånare. Med en aningen mildare prisklass än Helsingborgs innerstad lockar de smidiga förbindelserna många både större och mindre familjer att bosätta sig i området.

Parkering

Gott om parkering längs villagatorna.

Kommunikation

Ligger välplacerat nära både E4/E6 och E20 som tar dig upp och ner längs hela riket. En dryga 15 minuters bilfärd med personbil för att ta dig in till Helsingborg C. Det finns Pågatåg som går från Mörarp station till Helsingborg C, även de tar dryga 15 minuter. Cirka 50-55min resa med tåg till Malmö C med byte till Öresundståg.

Närservice

Mörarps skola har cirka 300 elever och ger utbildning från F-6. Där finns fritidsgård och idrottshall. ICA Nära Träffen, Mörarp finns centralt placerat på orten. Pizzerior finns att tillgå. Inom kortare räckvidd finns både Hyllinge som har flertalet butiker och större livsmedelsbutiker, samt Väla köpcentrum som erbjuder ett av Sveriges största utbud av butiker.

Övrigt om närområdet

Omgiven av härlig natur, trevliga stigar att promenera, lekplatser och mycket grönska i närhet till åsen.

Byggnad

Typ

1½-plansvilla med källare

Byggår

1944

Fasad

Träpanel och Tegel (kalkstenstegel)

Stomme

Trä

Uppvärmning

Luft/vatten värmepanna Ecodan samt öppen spis

Tak

Betongpannor

Fönster

Isolerglaskasseter 3-glas bytta 2019

Övrigt

2017 - Installerat nytt kök Ikea, kyl/frys 2 st, fläkt 2017 - Ny eldragning i hela huset 2017 - Nytt tak, papp, läkt och pannor 2017 - Bytt avloppsrör/ledningar 2017 - Renoverat gästwc och badrum 2018 - Ny trädäck 2019 - Renoverat källare med klinker på golv, slammat väggar 2019 - Fönster bytta av märket Nordic 2019 - Luft/vatten panna installerad märke Eodan 2019 - Ny mikro 2020 - Ny tvättmaskin och torktumlare 2021 - Ny diskmaskin rostfri samt ugn 2023 - Ny induktionshäll 2023 - Skapat dusch i tvättstugan - Nya innerdörrar - Nya golv ovanvåning - Ny utfart, tagit bort träd och ny gräsmatta

Övriga byggnader

c


KartaBilder