Här sover du som på hotell

Lilla Varvsgatan 21D

Västra Hamnen, Malmö

Smakfull tvåa

Välkommen till Lilla Varvsgatan 21 D. Här finns hemmet för dig som letar efter den perfekta bostaden. Jag visar med VIP-visning. Ring mig så bokar vi en tid. En smakfull tvåa på tredje våningen som säljaren har inrett fantastiskt snyggt. Direkt när du öppnar dörren känner du dig välkommen. Du möts av en stor rejäl hall med gott om plats och till vänster kan du hänga av dig dina kläder. Hela lägenheten har samma vitlaserade ekparkett på golven som är genomgående i i bostaden och väggarna är vitmålade. Hela lägenheten känns modern och genomtänkt. Kök och vardagsrum har öppen planlösning vilket gör att lägenheten känns rymlig trots att köket är lite mindre. Köket har moderna vita ramluckor och bänkskivan är av laminat. De infällda spotlighten under väggskåpen ger köket den extra touchen tillsammans med kaklet med fasade kanter. Snyggt och stilrent. Ditt matbord placerar du med fördel mellan köket och vardagsrummet. Vardagsrummet känns stort då öppenheten finns både mot kök och balkong. Här har du gott om plats för din soffa och tv och kan bara njuta. Perfekt att kunna öppna upp mot balkongen för att få in lite extra luft. Balkongen som du ser utanför vardagsrummet har trädäck vilket ger en varmare känsla. Perfekt att kunna gå ut och sätta sig och ta sitt morgonkaffe. Sovrummet är bredvid vardagsrummet och är som ett vackert hotellrum. Samma fina parkett och vitmålade väggar och praktiska garderober med snygg inredning mot hallen. Dörren in till rummet är en massiv ramdörr i vitt precis som garderobsdörrarna vilket gör att du följer en röd tråd genom bostaden. Hela bostaden är vacker och smakfull och likaså badrummet. Snygg och praktisk kommod och spegelskåp samt att man har byggt in kombimaskinen med en marmorskiva ovanpå samt väggskåp till extra förvaring. Här finns allt du behöver och självklart finns även duschväggar i klarglas samt takdusch. Brf Leka i Malmö är byggt 2017 med inflyttning under 2019. En stor förening med 62 lägenheter och 2 lokaler. Föreningen har 28 parkeringsplatser i garage (separat kösystem) samt delaktig i bil- samt cykelpool i anslutning till fastigheten. Föreningen har en belåning på 14 287 kr/kvm (2022) samt en soliditet på 73%. Välkommen till ditt drömhem.

Fakta

Utgångspris
2 395 000 kr
eller högstbjudande
Månadsavgift

4 115 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

697 988 kr

Andelstal

1.24244 %

Fast.beteckning:

Malmö Kryssmasten 6

Rum

2 st

Boarea

50 m²

Våningsplan

3 / 5

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2017

Fastighetsmäklare

Profil

Susanne Durgaram

070-5253838

susanne.durgaram@rdi.se

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Interiör

En oerhört smakfull lägenhet belägen i Västra Hamnen med närhet till pendling och affärer.

Rum

 • Hall

  Du välkomnas in i hallen direkt från trapphuset. Till vänster finns flera garderober till förvaring och möjlighet att hänga av dig dina kläder. Golvet är vitmattlackad ekparkett som är genomgående i lägenheten och väggarna är vitmålade. En stor rymlig hall med gott om utrymme.

 • Kök

  Köket är placerat längst in i bostaden och har vita ramluckor från Ikea och bänkskiva i laminat. Ett smakfullt litet kök som har allt du kan önska dig. Induktionshäll, fläkt i rostfritt, inbyggd mikro, ugn, kyl/frys samt en helintegrerad diskmaskin vilket innebär att du har samma lucka som övriga luckor. Snyggt och estetiskt och diskmaskinen smälter väl in bland övriga skåp. Visste du att en helintegrerad diskmaskin oftast är tystare än en vanlig diskmaskin då luckan isolerar. Mellan bänkskåp och väggskåp sitter ett snyggt vitt kakel med fasade kanter som är satt med tegelstensförband. Under väggskåpen finns infällda spotlights.

 • Vardagsrum

  Vardagsrummet är öppet mot kök och är ett stort härligt rum som får in sitt ljus från balkongen. Här har du gott om plats att möblera efter tycke och smak.

 • Balkong

  Balkongen är placerad utanför vardagsrummet. Här har säljaren investerat i trädäck som är lagt ovanpå betongen. Det ger en varmare och mer behaglig känsla och framför allt är det varmare att sätta ner fötterna på. Här kommer du njuta många timmar. När du sitter där kan du blicka ut över den vackra Varvsparken.

 • Sovrum

  Ett stort härligt rum som vetter mot innergården. Samma parkett på golvet och vitmålade väggar. Mot hall finns garderober med ramluckor och snygg inredning från Ikea . Här finns gott om plats för dina kläder. Vill du stänga om dig finns en massiv dörr med ram i vitt. Snygg dörr som gör det där lilla extra.

 • Badrum

  Badrummet når du från hallen. Självklart har du klinker på golv och kakel på vägg. Ny kommod i svart från och ett stort spegelskåp från Svedbergs. Bredvid har man byggt in kombimaskinen av märket Cylinda i ett skåp med extra förvaring. Ovanpå detta skåp ligger en vacker en marmorskiva. Till förvaring finns ett extra väggskåp även detta av märket Svedbergs ovanför tvättmaskinen som har samma lucka som kommoden. Duschen har raka väggar i klarglas vilket gör att den känns rymlig och i duschen finns en takdusch som gör det hela ännu mer lyxigt. Handukstorken är placerad vid duschen och är eldriven. Självklart finns infällda spotlights i tak.

 • Mäklaren

  Susanne Durgaram heter jag som är din mäklare på detta objekt. Har arbetat 15 år med nyproduktion och inredningsval samt försäljning. Blev färdig mäklare år 2019 och driver idag min egna mäklarbyrå RDI AB. Service och kvalitet är mina ledord. Att vara personlig och anpassningsbar är en självklarhet. Säljer i Helsingborg, Landskrona och närliggande kommuner men följer självklart mina kunder om de vill att jag skall sälja på andra orter. Kanske har du stött på mig tidigare under mina år med nyproduktion då jag arbetade i området. Vill du veta mer - tveka inte att ta kontakt med mig.

Månadsavgift

4 115 kr/mån

Inkl värme, vatten, TV, bredband och telefoni - 3 927 kr avg + 188 kr tv, bredband, telefoni

Indirekt nettoskuldsättning

697 988 kr

Brf Totala nettoskuld: 49 051 158 kr. Belåning per kvm 13 793 kr

Balkong och uteplats

Balkong med träplank och vacker utsikt mot parken framför Turning Torso.

Ventilation

Från- och tilluft med återvinning - FTX.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 14/5 2020

Klass

B

Förbrukning

42 kWh/kvm per år

Drift per år

Elförbrukning

4 800 kr

Summa

4 800 kr

Närområde

Västra Hamnen utgörs av ett tidigare industri och hamn-område som idag har blivit en oerhört populär plats att bosätta sig på. Stadsdelen som är väldigt centralt placerad nära centrum och station, men också precis intill kustlinjen och Öresund ger det bästa av två världar. Idag bor där över 3000 personer i stadsdelen och den växer och frodas ständigt.

Parkering

Parkering kopplat till BRF och större parkeringshus. Finns fria att tillgå i närområdet.

Kommunikation

Malmö ligger välplacerat i sydvästra Skåne. Du tar dig smidigt via bil eller tåg över Öresundsbron till Danmark och vidare ut i Europa. Du har nära både till Kastrup och Sturup som tar dig runt hela världen. Öresundstågen tar dig snabbt och smidigt mot Helsingborg. Du tar dig vidare ut mot Göteborg och Stockholm med tåg. Stadsbussarna kör smidigt från centralen ut i de olika delarna i Malmö. E6:an, E22:an och E65:an tar dig smidigt in och ut i staden med personbil. Västra Hamnen ligger väldigt centralt mellan gamla staden och Öresund. En kort gångsträcka till Scaniabadet och vidare där Stadsbuss 8 till Malmö C. Totalt beräknad restid ca 13 minuter. Från centralen kan du ta dig både uppåt och neråt i landet.

Närservice

Då Västra Hamnen är en centralt belägen stadsdel finns här ett härligt utbud av både caféer och restauranger att tillgå. Man är omgiven av fantastisk natur med parker och Öresund. Välj mellan gång/cykel eller kollektivt mot centralen, eller ner mot Malmö Stadsbibliotek. Det finns flertalet hotell att tillgå om familj/vänner ska besöka och övernatta. Det finns även ett utbud med gym, livsmedelsbutiker, apotek och en relativt nyetablerad PDL hall i området. Malmö Universitet och Procivitas Gymnasium ligger i närområdet, smidig pendling mot dagis och förskolor.

Övrigt om närområdet

Fast ni bor väldigt centralt tar ni er snabbt och smidigt via gång eller cykel ner mot Riberborgsstranden, där det även finns både hundbad och kallbadhus. Varför inte strosa ner mot Slotts eller Kungsparken och avnjuta grönskan till skillnad från det glimrande blå.

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

2017

Förening

Namn

BRF Leka Malmö.

Organisationsnr

769634-8361.

Ekonomi

Höjning av avgifterna skedde 1 januari 2023. Avgifter är höjda 2024.

Om föreningen

Flerfamiljshus med 62 lägenheter fördelade på tre trappuppgångar. Uppvärms med fjärrvärme samt solfångare med ackumulatortank Fastighetsareal: 3 635 kvm - Lokalarea: 131 kvm.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Föreningen har 28 parkeringsplatser i garage - separat kösystem. Kostnad 915 kr med tillägg 150 kr om man vill ha laddbox. Tillkommer kostnad för elförbrukning till självkostnadspris. Kö för nuvarande på 4 personer sedan juni Föreningen är delaktig i en bil- och cykelpool i anslutning till fastigheten. Ikano Bostadsutveckling AB bekostar den fasta avgiften för bilpoolen i 101 år.

Övrigt

Gemensamhetsanläggningar Fastigheten deltar i två gemensamhetsanläggningar: - GA:6 bestående av garage. Andelstal är 30:100. Deltagande fastigheter är Malmö Kryssmasten 6 och Malmö Kryssmasten 4. - GA:7 bestående av entrégata. Andelstal 22:100. Deltagande fastigheter är Malmö Kryssmasten 4, Malmö Kryssmasten 6, Malmö Kryssmasten 7 och Malmö Kryssmasten 8. - Gemensamhetsanläggningarna förvaltas genom delägarförvaltning. Andelstal har fastställs av Lantmäteriet. Servitut - Fastigheten belastas av servitut gällande utrymme under mark och i garage för fjärrvärmeledning samt servitut för kraftledning. - Fastigheten har två förmånsservitut gällande utrymme för fasadunderhåll samt rätt att anlägga, underhålla och vid behov förnya balkonger. - Fastigheten kan komma att belastas av servitut och ledningsrätter för väg, fiber, fjärrvärme, el, vatten och avlopp samt brand och evakuering.

Renoveringar

Föreningen har fond för yttre underhåll.

Gemensamma utrymmen

Miljörum med källsortering, postboxar i entréer, cykelförråd, lägenhetsförråd, barn och rullstolsrum.

Tv och bredband

Fiberanslutning finns i varje lägenhet.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

62 st.

Lokaler

2 st.

Pantsättningsavgift

860 kr.

Överlåtelseavgift

2 006 kr. Betalas av Säljare.


KartaBilder