Masterbedroom med egen utgång till balkong

Algatan 5

Teckomatorp, Teckomatorp

Huset med möjligheter

Nu finns möjligheten att förvärva ett super trevligt hem på Algatan 5. Huset är arkitektritat och det finns ytterligare ett liknande i annan ort. Vi visar bostaden med VIP-visningar. Ring mäklaren så hittar vi en tid som passar. Hemmet med många möjligheter. Ligger perfekt nära skola och kommunikation. Ett trevligt tegelstenshus som nyligen har fått solpaneler på taket. Ett unikt hem som har renoverats de senaste åren och som är speciell i sin planlösning. Köket är separat och är placerat på husets baksida. Ett svart modernt kök med rostfria vitvaror med en köksö där du äter din frukost. Vardagsrummet som ligger bredvid är i vinkel och har stora fina fönster ut mot trädgården på husets framsida vilket ger ett vackert ljusinsläpp. I vardagsrummet finns även en öppen spis . Perfekt nu när hösten närmar sig att bara kunna tända en brasa och sätta sig ner och bara mysa när elden spakar. En halvtrappa upp finns hemmets sov-avdelning. Här finns tre sovrum varav två av dem har utgång till balkongen som finns husets framsida. Alla rummen är i bra storlek och funkar perfekt att ha som sovrum, kontor eller varför inte walk-in-closet om du inte behöver alla rum. En trappa ned finns källaren. Direkt till vänster när du kommer ner finns ett allrum/gillestuga. Perfekt att ha som tv-rum i eller som gästrum. Sidan om finns husets tvättstuga som dessutom har en egen dusch. Utöver det finns fler utrymme som du kan skapa efter behov. Trädgården är stor och rymlig och är på nästan 1000 kvm. Framför huset har man skapat ett stort trädäck med en inbyggd pool. Här njuter du och har det riktigt skönt. På husets baksida finns ett vackert Orangeri placerat helt i glas. Ett eget fristående uterum helt i glas. När du känner för en fika eller bara vill ha lite lugn, gå ut och sätt dig och bara njut. Välkommen till ditt nya hem.

Fakta

Utgångspris
2 995 000 kr
eller högstbjudande
Fast.beteckning:

Teckomatorp 21:45

Rum

4 st

Sovrum

3 st

Boarea

115 m²

Biarea

27 m²

Tomtarea

912 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel med källare

Byggnadsår

1966

Fastighetsmäklare

Profil

Susanne Durgaram

070-5253838

susanne.durgaram@rdi.se

Vägbeskrivning

Med bil till Landskrona - ca 20 min, Malmö ca 40 min, Lund ca 27 min, Helsingborg ca 34 min Med tåg till Lund ca 20 min, Malmö ca 29-35 min, Helsingborg ca 29 min.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Interiör

Välkommen till Algatan 5 - det perfekta hemmet med närhet till skola, affärer och kommunikation.

Rum

 • Hall

  Du välkomnas in i hallen som har laminat på golvet och målade väggar. På vänster sida finns möjlighet att hänga av dig dina kläder. Längst in i hallen har du en utgång till husets baksida.

 • Kök

  Köket är placerat mot husets baksida och är renoverat 2021. Svarta luckor och laminatbänkskiva av märket Kvick. Vasken är underlimmad och vitvarorna är rostfria förutom diskmaskinen som här helintegrerad dvs med kökslucka framför. Till köket hör en köksö där du har möjlighet att sitta med barsittning och på vägg ut mot hallen finns extra förvaringsskåp. Ett stort härligt kök med mycket bänkyta.

 • Vardagsrum

  Vardagsrummet är placerat sidan om köket och direkt till höger när du kommer in i bostaden. Samma laminat som i hall och kök på golvet. Målade väggar som ger en rustik känsla. Rummet är i vinkel och på gaveln finns en öppen spis. Super mysigt att kunna tända en brasa nu när mörkhet snart kommer. Rummet har fönster både på gavel och mot husets framsida där det också finns en fönsterdörr ut mot trädäcket. Hela vardagsrummet har mycket yta och här får du plats både med matbord, soffgrupp och varför inte en läshörna.

 • Gäst wc

  Gästwc är perfekt placerat vid utgång till husets baksida. Plastmatta på golvet och målade väggar. En mindre kommod och spegelskåp finns samt ett högt sittande fönster.

 • Plan 2

  En halvtrappa upp finns en mindre hall mellan rummen som har laminat på golvet och målade väggar. Trappan är vitmålad.

 • Sovrum 1 - masterbedroom

  Ett större rum med laminat på golvet och målade väggar. Rummet har egen utgång till balkongen som finns på husets framsida. Två infällda garderober finns för förvaring.

 • Sovrum 2

  Även detta sovrum är bra i storleken. Parkett på golvet och målade väggar. Du når även balkongen från detta rum. Garderober finns i form av infällda garderober.

 • Sovrum 3

  Sovrummet har heltäckningsmatta på golvet och väggarna är både målade och har panel på två sidor.

 • Badrum

  Ett trevligt badrum som är helkaklat dvs med klinker på golvet och kakel på vägg. Stor kommod och spegelskåp och badkar. Säljaren har förberett för att i framtiden kunna ha dusch istället genom att avloppet är placerat för dusch samt att blandaren sitter lite högre upp på vägg. Idag har badrummet badkar med halv duschvägg i klarglas. Badrummet har komfortvärme dvs värme i golvet som går på el.

 • Källlare

  Du tar dig ner till källaren från hallen en halvtrappa ned. Även denna trappa är vitmålad

 • Gillestuga

  Direkt när du kommer ner i källaren finns din gillestuga. Vitmålade väggar och laminat på golvet. Ett perfekt allrum som kan nyttjas efter det som man önskar.

 • Grovkök

  Sidan om gillestugan finns husets tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt en dusch i form av duschkabin. I grovköket finns även husets IVT Panna.

 • Carport med förråd

  Från Algatan kör du in en stor rymlig carport som har förråd längst fram. Här finns plats för minst 4 bilar.

 • Trädgården

  Huset ligger perfekt på området och runt hela tomten finns häck och staket. På husets framsida finns ett stort trädäck med inbyggd pool och på husets baksida står ett vackert Orangeri där du kan sitta och mysa i och titta på solnedgången.

 • Mäklaren

  Susanne Durgaram heter jag och är din mäklare på detta objekt. Jag driver idag min egna mäklarbyrå med ledord som service och kvalitet. Söker du en engagerad mäklare som skall vara aktiv och kreativ - ring mig så bokar vi ett möte.

Tomt

Trädgård med gräsmatta med häck och staket.

Gräsmatta och trädäck framsida och gräsmatta baksida.

Planbestämmelser

Tomtindelning (1965-11-03) Stadsplan (1965-02-26)

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Avtalsservitut Kloakledning Mm Last: Avtalsservitut Kloakledning Mm, 12-IM6-25/464.1

Bilplats

Stor carport med förråd och plats för 4 bilar.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 5/9 2016

Klass

D

Förbrukning

56 kWh/kvm per år

Elektricitet

Leverantör

Eon

Förbrukning

11 383 kWh/år

Drift per år

Vatten/avlopp

10 000 kr

Elförbrukning

15 159 kr

Renhållning

1 200 kr

Övrigt

5 400 kr

Summa

31 759 kr

2 vuxna och 2 barn. Observera att solpaneler är monterade efter energideklarationen är gjord. Solceller hyr/leasar man och kostar ca 1800 kr för 4 månader. Solcellerna är endast 3 mån gammal. Sålt el under 2023 - 5 264 kWh. Skall generera ca 15 800 kWh/hår.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

1 411 000 kr

Byggnad

1 086 000 kr

Mark

325 000 kr

Skatt/avgift

9 287 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1966

Pantbrev

Summa

2 380 000 kr

Antal

8 st

Närområde

Teckomatorp är där såväl bebyggelse som stadsplan illustrerar de kring sekelskiftet 1900 rådande idealen. Teckomatorp ligger i södra delen av Svalövs kommun och bestod endast av två gårdar före järnvägens tillkomst på 1860-talet då den privata bandelen Eslöv-Landskrona togs i bruk. År 1877 upphöjdes den från början obemannade hållplatsen till järnvägs- och poststation. I och med att västkustbanans sydligaste del, Billesholm-Malmö, stod färdig 1885 och Teckomatorp blev en av stationerna utmed linjen utvecklades orten till en järnvägsknut. Bebyggelsen söder om järnvägen kännetecknas av bostadshus samt byggnader för handel och hantverksrörelser. Gult och rött tegel är de vanligaste förekommande byggnadsmaterialen, vilket ger bebyggelsen ett enhetligt utseende. Den stadsbetonade prägeln understryks bland annat av de avfasade hörnpartierna på byggnader vid gatukorsningar. Teckomatorp är en tätort med 1 794 invånare, i Svalövs kommun i Skåne län, cirka fem kilometer sydost om Svalöv. Wikipedia.

Kommunikation

Tåg och buss.

Närservice

Ica Nära Teckomatorp.

Övrigt om närområdet

Boulbanor på Skolgatan, Motionsslinga Parkgatan där även beachvolleyplan finns samt fotbollsplaner.

Byggnad

Typ

1-plansvilla i vinkel med källare

Byggår

1966

Bjälklag

Betong

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Tegel

Grund

Torpargrund

Grundmur

Betong

Stomme

Tegel

Uppvärmning

IVT Luft/vatten 2005 och solpaneler ca 3 mån

Tak

Papp

Fönster

3-glas PVC

Renoveringar

2017 - El drogs ny i hela fastigheten och ny elcentral - jordad el 2017 - Ny takpapp monterades och all tillhörande plåt. 2019 - Markplast applicerades. Utfördes sanering samtidigt 2019 - Våtrum renoverade - både badrum och gästwc 2020 - Fönster byttes i hela fastigheten förutom, 3 fönster mot baksidan på övre entréplan. Samtidigt byttes samtliga ytterdörrar. All tillhörande plåt byttes samtidigt. 2021 - Kök renoverat Kvick 2023 - Solpaneler installerade Fiber finns installerad - bostaden är besiktigad hösten 2022. Protokoll uppvisas till visnings gäster.

Övriga byggnader

Carport med tillhörande förråd


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder