Modernt kök med vita luckor

Vagnmansgatan 28

Eneborg, HELSINGBORG

Fräsch och stilren etta med balkong

Nu finns denna fina etta till salu. Högst upp i huset på våning 4 med egen balkong i sydväst läge. Bostaden visas men funkar inte tiderna. Ring mig så gör vi en VIP-visning. En fräsch och modern etta på 27 kvm med renoverat badrum, snyggt och modernt kök med mycket förvaring. En lägenhet som man har utnyttjat kvadraten till fullo. I vardagsrummet finns plats både för säng och soffa och i köksdelen finns möjlighet till barsittning. Som ett extra plus har du en egen balkong i sydvästläge med trädäck. Perfekt att kunna öppna upp när du vill ha in lite extra luft men också kunna sitta och njuta av solen. Detta kommer bli din favoritplats om du älskar sol. Lägenheten är i fint skick och ett hem som passar dig som vill bo lite mindre. Ligger perfekt till affärer och kommunikation. Brf Trasten är en HSB förening med 56 bostadsrättslägenheter som byggdes år 1944. Föreningen ha en låg belåning. Välkommen till ditt drömboende.

Fakta

Utgångspris
530 000 kr
eller högstbjudande
Månadsavgift

3 254 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

130 989 kr

Fast.beteckning:

Mullbäret 10

Rum

1 st

Boarea

27 m²

Våningsplan

4 / 4

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1944

Fastighetsmäklare

Profil

Susanne Durgaram

070-5253838

susanne.durgaram@rdi.se

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Interiör

Välkommen till en superfin lägenhet på våning 4. En fräsch och fin lägenhet som du kan möblera som du vill.

Rum

 • Hall

  Du välkomnas in i hallen från trapphuset. Infällda garderober finns i vägg till höger. På vänster sida kan du hänga av dig dina kläder. På golvet finns laminat och väggarna är vitmålade.

 • Vardagsrum

  Ett stort härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Laminat på golvet och vitmålade väggar. Här finns plats både till säng och soffgrupp. Ett bra rum som du kan möblera efter tycke och smak.

 • Kök

  Ett supertrevligt kök med vita luckor och svart laminatbänksiva. Mycket skåp trots den lilla ytan. Bänkskiva ovan kyl och frys har byggts som barsittning där du kan sitta och äta. Här finns plats till 2-3 personer. Vitvaror: Golvstående vit spis, kyl och frys i halv modell samt fläkt.

 • Balkong

  En superfin balkong i söder/västerläge. Balkongskydd mot öster och väster som gör att du får lite lä från vinden. På golvet ligger trägolv. En perfekt plats att kunna sitta och njuta på eller bara att öppna upp när du vill ha in lite mer luft i lägenheten. Snart kommer de första solstrålarna och då kan du sitta där och bara njuta.

 • Badrum

  Helkaklat badrum med grå platta på golvet och vit på väggarna. Dusch med dusch draperi. Ett fräscht och fint badrum som är modernt med sitt vita kakel och grå golv. En mindre kommod och spegelskåp finns samt en handdukstork.

 • Mäklaren

  Susanne Durgaram heter jag som är din mäklare. Jag driver idag min egna mäklarbyrå.

Månadsavgift

3 254 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

130 989 kr

BRF Totala Nettoskuld 12 160 347 kr. Belåning 5 262 kr/kvm

Våning och hiss

Hiss saknas.

Ventilation

Självdrag.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 8/6 2018

Klass

F

Närområde

Stadsdelen har en relativt central placering, men ändå i närhet till Helsingborgs stadskärna och stadsdelen Söder. Flera bostäder ligger på en höjd vilket öppnar upp för utsikter mot Öresund. Genom Eneborg löper Södra Stenbocksgatan, som är stadsdelens huvudgata och en av de mest trafikerade vägarna i Helsingborg. Stadsdelen avgränsas i norr mot Olympia av Nya kyrkogården, norr om Wieselgrensgatan samt Skånegatan. I söder löper Tranemansgatan, som även utgör den statistiska gränsen till stadsdelen Högaborg i söder. Liksom Högaborg gränsar Eneborg i öster mot Wilson Park, avgränsat av Viskanstråket.

Parkering

Fri parkering längst närliggande gator.

Kommunikation

Buss.

Närservice

Coop, ATG-butik, Salong Klipp-Punkten. Flertalet affärer finns på Söder där även Filmstaden finns. Närhet till Olympia med sporthallar, fotbollsplan och Helsingborgs Arena.

Övrigt om närområdet

Viskängstråket är ditt grönområde i din närhet. Det är ett stort grönområde som erbjuder rekreation och fotbollsplaner för spontan fotboll.Även nya Kyrkogården som ligger norr om Wieselgrensgatan.

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

1944

Renoveringar

Badrum stambytt av föreningen 2019.

Övriga byggnader

Förråd finns i källare och på vind. Gemensam innergård.

Förening

Namn

HSB BRF Trasten i Helsingborg.

Organisationsnr

743000-1193.

Kontaktperson

Karin Alfredsson..

Gårdsplats

Gemensam innergård med gräsmatta.

Ekonomi

Föreningen har en soliditet på 37% och en belåning på 5 262 kr/kvm för år 2021. Avgiften höjdes 2023-01 med 5%.

Om föreningen

Är ett privat bostadsföretag som bildades år 1944. Fastigheten heter Mullbäret 10. I fastigheten upplåter man lägenheter och lokaler. 2 hyreslokaler och 6 bostadsrättslokaler på 398 kvm samt 23 kvm. Bostadsrätterna har en totalyta på 2 407 kmv.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

17 parkeringsplatser finns - separat kö. Alla uthyrda idag. P-plats 270 kr.

Övrigt

Fläkten är endast tillåtet okopplad kolfilterfläkt. Får ej kopplas in i ventilationen.

Renoveringar

Föreningen har avtal med HSB Skåne som sköter uppdateringen av underhållsplanen och besiktning. Badrum renoverat av föreningen - stambytt 2019.

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga i källaren, cykelförråd i källaren, förråd till lägenheter i källare och på vind.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Kabel-tv Tele 2, fiber finns ej för tillfället.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

56 st.

Lokaler

8 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av Säljare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder