Torsgatan 4

Torsgatan 4

Bjuv, Bjuv

Perfekt läge

Hemmet för dig som söker det perfekta läget. Ett jättefint hem som har vårdats ömt. Visas med VIP-visningar. Passar inte visningstiderna - tveka inte att ta kontakt med mäklaren. Villan är 1-plans villa som är byggd 1964 och ligger väldigt bra placerad med närhet till city, skola och kommunikation. Bostaden är förbesiktigad med dolda fel försäkring. Du vet med andra ord vad du köper. Besiktningsprotokoll lämnas ut till visningsgäster. Hemmet är välvårdat och är i äldre stil men ett hem som du kan flytta direkt in i. Ett hem som passar både unga som äldre. Villan har tre sovrum i bra storlek och skulle du vilja kan du göra ytterligare ett finns möjlighet att göra matplatsen till sovrum. Ett hem som man har förvaltat kvadraten väl. Köket är ett klassiskt med bardel som delar köket i två sektioner med plats för köksbord. Köket är fräscht och fint med luckor av ekliknande material och rostfri diskbänk samt laminatbänkskiva. Vardagsrummet ligger bredvid köket och är stort och består av två rum. Ett rum används som matsal och det andra som vardagsrum. Et t stort rum med ett vackert ljus från de stora fönstren. Här har du gott om plats och kan möblera efter önskemål. Tomten är stor och är på 907 kvm och har en fin anlagd trädgård. Vacker framsida men det är på baksidan som du kommer att vara. Här kan du sitta i antingen i uterummet som är inglasat eller i bersån med tak. Finns önskan att ha en egen pool finns alla möjligheter. Vill du ha hjälp i trädgården så köper du en robot gräsklippare. Som ett extra plus har huset både garage, förråd och en stor garageuppfart. Välkommen till ditt drömhem.

Visningar

 • 17
  juli
  onsdag
  kl 17:30 - 18:00
  Välkomna. Bokade visningar. Anmäl via hemsida eller sms
  Klicka här för att boka

Fakta

Utgångspris
1 995 000 kr
eller högstbjudande
Fast.beteckning:

Vargen 11

Rum

5 st

Sovrum

3 st

Boarea

109 m²

Tomtarea

907 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1964

Fastighetsmäklare

Profil

Susanne Durgaram

070-5253838

susanne.durgaram@rdi.se

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Interiör

Ett superfint hem som ligger perfekt med närhet till skola, city och kommunikation. Huset är kvadrateffektivt och har tre sovrum med möjlighet till fyra. Ett hem med många möjligheter.

Rum

 • Hall

  Du välkomnas in i hallen från Torsgatan. Entrédörren har ett sidoljus vilket gör att du får ett fint ljus i hallen. Plastmatta på golvet likt klinker och tapet på väggarna. Till vänster kan du hänga av dig dina kläder och närmast hallen finns en garderob. Det finns ytterligare en hall när du kommer in som förbinder alla rummen. Längst ner mot sovrummen finns infällda garderober i vägg. Direkt när du kommer in från entré hallen finns två väggar med panel.

 • Kök

  Köket är ett äldre kök typ Härjedals kök med ekluckor. Bänkskivan är rostfri och det finns även en liten bit i laminat. Köket är ett äldre klassiskt kök som man hade en bardel med både bänkskåp och överskåp. Den delen delar av mot matplatsen. Både köket och matplatsen har fönster. Mellan bänkskåp och väggskåp finns kakel i 10x10. Vitvaror: Fristående vit spis, fläkt vit, diskmaskin vit, kyl/frys vit. Golvet har samma plastmatta som i hallen och väggarna har tapet men även panel på halva väggen. Snyggt och fint även om det inte är det senaste. Det finns självklart plats för ett köksbord på andra sidan baren. Som ett extra plus finns det en dörr mot matplatsen i vardagsrummet.

 • Matplats

  Matplatsen ligger vägg i vägg med köket men är även öppet mot vardagsrummet. Fönster finns mot trädgården. På golvet är det ekparkett och väggarna har tapet. Detta rum går även att dela av om du vill ha ytterligare ett sovrum.

 • Vardagsrum

  Ett stort härligt rum med mycket ljus från de stora fönstren mot Torsgatan. Klassisk fiskbensparkett på golvet och tapet väggar.

 • Sovrum 1

  Detta sovrum är det första sovrummet till vänster. Ekparkett på golvet och tapet på väggarna. Här har du fönster mot gatan.

 • Sovrum 2

  Masterbedroom är ett stort fint rum som ligger längst in i bostaden till vänster. Även detta rum har fönster mot gatan. Ett ljusare parkett på golvet typ ask och tapet på väggarna. Till förvaring finns en skjutdörrsgarderob.

 • Sovrum 3

  Rummet som är längst ner till höger. Ekparkett på golvet och tapet på väggarna. Detta rum har även en egen walk-in-closet. Fönster finns mot trädgården.

 • Grovkök

  Tvättstugan finns sidan om sovrum 3. Plastmatta på golvet och målade väggar. Till vänster finns en hel rad med bänkskåp som avslutas med tvättmaskin. Ovanpå finns en laminat bänkskiva. Perfekt att kunna vika sin tvätt när den är klar. Från tvättstugan kan du också komma ut till husets uterum samt till badrummet.

 • Badrum

  Badrummet når du från tvättstugan. Plastmatta på golvet med klinker och kakel i dusch. Duschen har duschdraperi och en förhöjning vid själva duschen. Tvättställ och spegelskåp samt wc.

 • Gäst wc

  Gäst wc når du från hallen. Ligger vägg i vägg med badrummet. Plastmatta på golvet och målade väggar. Tvättställ och spegel.

 • Uterum

  Uterummet når du via tvättstugan eller utifrån. Ett uppbyggt uterum med träfasad och plast tak samt fönsterpartier. På golvet ligger träplank. Ett stort trevligt uterum med den vackra trädgården utanför.

 • Trädgården

  En stor härlig trädgård med många möjligheter. Det perfekta är att den är uppväxt och är fint i ordning. Längst in i trädgården finns en berså med tak där du kan sitta njuta i solen. Mycket i trädgården är en praktiskt gräsmatta och som är välskött. Vill du göra det lättare installerar du en robotgräsklippare. Vill du ha pool så finns platsen

 • Garage

  Garaget ligger till vänster och har plats för 1 bil. Utanför garaget är det grus och plats för minst 4 bilar. En stor uppfart för dig som har många bilar.

 • Förråd

  Förrådet ligger sidan om garaget och förbinder garage och huset. Ett stort förråd där pannan Elomin III står. Ett bra extra utrymme med målad betong på golvet,

 • Mäklare

  Susanne Durgaram heter jag och är mäklare på detta objekt. Kommer från Åvarp och har bott i Bjuv. Driver idag min egna mäklarbyrå RDI AB med ledord som service och kvalitet. Hittar du inte svar på dina frågor, tveka inte att ringa mig. Vill du också sälja eller ha en marknadsvärdering - ring mig så bokar vi en tid.

Planbestämmelser

Tomtindelning (1964-06-03) Stadsplan (1963-08-29)

Bilplats

Garage samt plats för minst 4 bilar framför garaget.

Bredband

Fiber finns ej installerad.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 20/2 2024

Klass

D

Förbrukning

50 kWh/kvm per år

Elektricitet

Förbrukning

7 648 kWh/år

Drift per år

Vatten/avlopp

6 789 kr

Elförbrukning

8 819 kr

Renhållning

2 625 kr

Summa

18 233 kr

Vatten - 26 kubik.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

1 135 000 kr

Byggnad

730 000 kr

Mark

405 000 kr

Skatt/avgift

8 512 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1964

Pantbrev

Summa

135 000 kr

Antal

1 st

Närområde

Bjuv är en tätort belägen strax öster om Helsingborg. Ursprungligen verkade orten som ett gruvsamhälle och växte därför relativt fort under 1800-talet. Sista kolgruvan stängdes 1979 och idag finns det endast ett gruvmuseum kvar som bevarar historiken. Idag är Bjuv en populär ort att bosätta sig på. Beläget centralt mellan flera olika orter med goda förbindelsemöjligheter men också närhet till den vackra naturen Söderåsen har att erbjuda. Friluftsaktiviteter och vandringsstigar, eller varför inte ett parti golf i Lydinge eller på Söderåsens GK. Hedvalla idrottsplats har gott om utrymme för aktiviteter där inräknat både fotbollsplan, tennis och bowlinghall.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter runt om i byn.

Kommunikation

Bjuv är placerat väldigt centralt mellan Billesholm, Ekeby, Hyllinge och Åstorp vilket är ett stort plus när det kommer till kommunikation och förbindelser till och från orten. Tågresor med pågatåg från Helsingborg C till Bjuv Station går frekvent (ca 30minuter) och resan beräknas ta 17 minuter. Samma sträcka beräknas ta ungefär lika långtid via E4/E6 med bilfärd.

Närservice

I centrum finner du ett utbud av flertalet butiker, där inräknat apotek, livsmedelsbutiker, restauranger och kaféer. Bra med alternativ för utbildning för barnen med både förskolor och grundskolor upp till årskurs 9. Utöver detta finns även Bjuvs Lärcentrum som erbjuder utbildning och vägledning för vuxna. En kort bilfärd och du är vid först Hyllinge och vidare Väla där allt du kan tänka dig behöva finns till ditt förfogande.

Byggnad

Typ

1-plansvilla

Byggår

1964

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Tegel/Trä/eternit garage

Grund

Uteluftsventilerad grund, betongplattta garage

Grundmur

Betong

Stomme

Trä

Uppvärmning

Vattenburna radiatorer, elpanna och luft/luft värmepump ca 2007

Tak

Eternit

Fönster

3-glas och 2-glas (kopplade)

Renoveringar

1997 - Byte av köksluckor 1997 - Byte av fönster 1997 - Skjutdörrar i uterum samt fönster 2001 - Skapat valv mellan hall och vardagsrum 2003 - Troligen kakel och klinker i badrum 2004 - Ny elpanna 2004 - Ny diskmaskin 2006 - Ny trappa vid entrén 2007 - ca ny luft/luftvärmepump 2023 - Ny kyl/frys.

Övriga byggnader

Uterum finns på baksidan samt garage och förråd


KartaBilder