På hörntomt finns Verkstadsgatan 6

Verkstadsgatan 6

Ekeby, Ekeby

Enplanshus på perfekt läge

Bostaden är såld med förbehåll. Vi håller den öppen ifall inte köparna får sålt sin bostad. Är ni intresserad får ni kontakta mäklaren. Söker du det perfekta hemmet som du kan bo länge i? Huset visas med VIP-visningar. Tycker du huset är intressant och vill ha en visning - kontakta mäklaren. Nu finns det möjlighet att köpa det perfekta hemmet för dig som vill bo i en 1-plans villa. Huset ligger på Verkstadsgatan 6 på perfekt läge nära parkyta med lekplats. Huset är byggt 1972 och är ombyggt 2007 då huset fick en omvandling i form av nytt badrum, kök och uterum. I samband med detta ansökte man även om en carport som inte är uppförd. Huset ligger väldigt fint på ett hörnläge med en vacker trädgård på över 900 kvm. Till gräsmattan har du hjälp av en robotgräsklippare. Tomten har perfekt läge och kliver du ut via köket kommer du direkt in i det stora inglasade uterummet. Här kommer du att njuta i många timmar. Blir det för varmt kan du öppna helt eller delvis. Uterummet är på nästan 23 kvm så det är ett stort uterum. Klinker finns på golvet vilket är både skönt och lättskött. Hemmet är välvårdat och fint och det är blandat äldre och nytt. Köket renoverades 2007 och har idag fina ekramluckor och det har också blivit lite större än tidigare. Vardagsrummet som ligger bredvid är ett stort trevligt rum med äldre vacker parkett. Här har du plats både för soffa och matgrupp. Badrummet är renoverat runt 2007 och är modell större då man slog ihop tvättstuga och badrum. Idag finns det även en bastu i badrummet. Huset har idag 1 stort sovrum och ytterligare ett rum i tillbyggnaden som idag används som kontor. Vill man göra ytterligare ett rum går det att skapa sidan om masterbedroom. Söker du ett lagom stort hem med många möjligheter och som du själv kan sätta din egen prägel på då är detta hemmet för dig. Välkommen till ditt nya drömhem.

Budgivning pågår

Fakta

Utgångspris
2 095 000 kr
eller högstbjudande
Fast.beteckning:

Lien 3

Rum

4 st

Sovrum

1 st

Boarea

103 m²

Biarea

16 m²

Tomtarea

944 m²

Tillträde

15/10 2024

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1972

Fastighetsmäklare

Profil

Susanne Durgaram

070-5253838

susanne.durgaram@rdi.se

Tillträde

15/10 2024

Enligt överenskommelse.

Interiör

Supertrevligt hem på perfekt läge. Trevligt hem på hörnläge med garage och biluppställningsplats. Stor tomt med robotgräsklippare

Rum

 • Hall

  Bostaden har 2 entréer nästan sidan om. Huvudentrén välkomnas du in i en hall med klinker på golvet och tapet på väggarna. Möjlighet finns att hänga av dig dina kläder.

 • Kök

  Köket är renoverat 2007 och har fina ek ramluckor med laminatbänskiva. Du har skåp både mot badrum och mot hall/vardagsrum. Mycket skåp och bänkyta. Helintegrerad diskmaskin dvs med samma lucka som övriga skåp har. Ugn och mikro är placerade i högskåp och är av märket Ikea. Kyl och Frys är vit och är av märket Bosch. I köket har du möjlighet att ha ett köksbord med utsikt över trädgården. Du kommer också ut till uterummet från köket via en fönsterdörr. Golvet är ekparkett och väggarna har tapet.

 • Vardagsrum

  Ett stort härligt vardagsrum som ligger längst med hela gaveln. Här har du gott om plats att möblera med både soffgrupp och matsals möblemang. På golvet ligger ett äldre vackert parkett och väggarna har tapet. Fönster finns både ut mot gatan och trädgården.

 • Allrum

  Allrummet är placerat rakt över köket och har tidigare varit ett sovrum där man har öppnat upp. Parkett på golvet och tapet på väggarna.

 • Sovrum

  Masterbedroom är ett stort sovrum med garderober infällda i vägg mot allrum samt en egen klädkammare. Fönster har du mot gatan. Parkett på golvet och tapet på väggarna.

 • Badrum

  Badrummet är renoverat genom att utöka ytan med tvättstugan. Hela badrummet har klinker på golvet med komfortvärme och kakel på vägg. Wc, bidé och tvättfat samt spegel med förvaring och hylla. Dusch med frostat glas och sidan om finns en bastu. En mindre bastu men ändå en möjlighet för dig som älskar att basta. Det finns även en tvättmaskin av märket Bosch i badrummet.

 • WC

  En gästwc finns i huvudentréns hall. Klinker på golvet och målad vägg. Tvättställ och spegel.

 • Groventré

  Detta är en ny entré som ligger sidan om garaget. I detta utrymme finns luft/vatten-pannan av märket Ecodan, skjutdörrsgarderob och ingång till samt ingång till kontor/sovrum. På golvet ligger direkt på betongplattan en äldre heltäckningsmatta.

 • Förråd/kontor/sovrum

  Ett stort fint rumt med fönster mot uterummet. Parkett på golvet och målade väggar samt 2 garderober. Idag använder man detta rum till kontor.

 • Uterum

  Ett stort fint uterum på nästan 23 kvm med inglasade skjutdörrspartier. På golvet finns klinker. Här kommer ni att tillbringa många timmar. Ett fantastiskt fint uterum i perfekt solläge.

 • Garage

  Garage finns till höger om groventrén. Här finns det plats för en bil.

 • Trädgård

  En superfin trädgård med gräsmatta, lekstuga, Rhododendron, fruktträd mm. Trädgården är på 944 kvm och ligger i perfekt solläge. Häck finns runt trädgården.

 • Mäklaren

  Susanne Durgaram heter jag som är mäklare på detta objekt. Driver idag min egna mäklarbyrå RDI AB. Mina ledord är service och kvalitet. För dig som vill ha en påläst mäklare och som vill göra det lilla extra, tveka inte att ta kontakt med mig. Undrar du över något så är det bara att slå en signal.

Tomt

Hörntomt.

Stor härlig trädgård med både träd, buskar och gräsmatta. Häck runt omkring.

Planbestämmelser

Tomtindelning (1970-12-16) Stadsplan (1965-07-08)

Bilplats

Garage samt parkeringsplats framför garaget.

Bredband

Fiber finns installerad.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 6/5 2024

Klass

C

Förbrukning

39 kWh/kvm per år

Elektricitet

Leverantör

Öresundskraft

Förbrukning

6 242 kWh/år

Drift per år

Uppvärmning

7 745 kr

Vatten/avlopp

5 912 kr

Elförbrukning

8 875 kr

Summa

22 532 kr

Vatten 44 kubik.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

1 144 000 kr

Byggnad

891 000 kr

Mark

253 000 kr

Skatt/avgift

8 580 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1972

Pantbrev

Summa

115 800 kr

Antal

1 st

Närområde

Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Från 2015 ingår även ett obebott område i Svalövs kommun i tätorten. Orten består av två sammanvuxna samhällen - Ekeby, kyrkby i Ekeby socken, och brukssamhället Skromberga. I Ekeby finns ett radio- och teletekniskt museum.

Parkering

Gratis parkering.

Kommunikation

Buss.

Närservice

Mataffär Ekebyhallen (konkurs nyligen), stor möbelaffär som är väldigt känd - Ekeby Möbelaffär.

Övrigt om närområdet

Skola Ekeby skola erbjuder grundskola från förskoleklass till årskurs 9 samt fritidshem. Vår skola är placerad i en kreativ och pedagogisk miljö och med närhet till skog och natur och tillsammans arbetar vi för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för framtiden. Förskolor Pärlugglans förskola, Kullerbyttans förskola, Almlidens förskola, Ekeby förskola.

Byggnad

Typ

1-plansvilla

Byggår

1972

Bjälklag

Trä

Fasad

Tegel

Grund

Betongplatta

Stomme

Trä

Uppvärmning

Luft/vatten

Tak

Eternit

Renoveringar

2006/2007 - Badrum renoverat 2007 - Kök renoverat.

Övriga byggnader

Garage + uterum och lekstuga


KartaBilder