Nytt kök 2023

Enoch thulins väg 34B

S:t Olovs vång, LANDSKRONA

Totalrenoverad

Smakfullt renoverad lägenhet på populära Brf Helgebröten. Passar inte visningstiderna hjälper jag er gärna med en VIP-visning. Lägenheten är totalrenoverad under 2023 med nya vackra vitmattlackade ekplank i hela bostaden. En exklusiv planka från Bjelin som ger lägenheten karaktär. Alla väggar och tak är vitmålade precis. Infällda spotlights i tak finns i kök och badrum som förhöjer känslan. Köket ser du direkt när du kommer in i bostaden. Ett fräckt och modernt kök med skåp upp till tak och bänkskåp med lådor. På vägg mot badrummet finns vask, helintegrerad diskmaskin dvs en kökslucka i samma färg som köket som om gör diskmaskinen tystare. Längst till höger är mikro och ugn placerat i högskåp vilket är det bästa placeringen. Perfekt att ha ugnen i midjehöjd. Hällen under fläkten är induktion och fläkten är vägghängd. Ett mycket modernt och fräscht kök som känns som helt nytt då det har använts minimalt. På andra sidan mot sovrummet står kyl/frys samt ett skafferiskåp. Närmast fönstret har du plats för ditt köksbord. I vardagsrummet finns alla möjligheter att möblera. Rummet är stort och här får du in både soffgrupp och matbord. Till och med den stora tv:n får plats. Ett trevligt rum med mycket ljus då man har fönster i västerläge. Ett oerhört stilfullt rum som jag är helt övertygad om att du kommer att trivas i. Sovrummet som ligger vid köket är stort och rejält med mycket yta. Här får du plats med både dubbelsäng och nattduksbord. Vill du lyxa till det kan du få in en fåtölj och bord där du kan sitta och mysa. Behöver du ett kontor hemma så finns här lite extra plats. Till dina kläder finns två garderober i nisch på vägg ut mot hallen. Balkongen når du från sovrummet. Här finns trätrall på golv och balkongen är självklart inglasad. Perfekt solläge och ett extra rum att kunna nyttja. Brf Helgebröten är en stor förening som är byggd 1964. Föreningen har 128 lägenheter med 22 lokaler som hyresrätt. Belåningen är låg i föreningen - 2 118 kr/kvm och avgifterna höjdes 1 januari med 2%. Välkommen till ditt drömhem!

Fakta

Utgångspris
1 395 000 kr
eller högstbjudande
Månadsavgift

4 077 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

58 694 kr

Fast.beteckning:

Tegskiftet 2

Rum

2 st

Boarea

60 m²

Våningsplan

4 / 7

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1965

Fastighetsmäklare

Profil

Susanne Durgaram

070-5253838

susanne.durgaram@rdi.se

Vägbeskrivning

5 min gångväg till Landskrona Station, tåg till Lund ca 36 min med gång från hemmet, Malmö ca 48 min, Helsingborg ca 31 min Bil ca 23 min till Helsingborg, Lund ca 29 min, Malmö ca 35 min.

Interiör

Totalrenoverad lägenhet med vacker utsikt i väster läge

Rum

 • Hall

  Du välkomnas in direkt i hallen från trapphuset. Du möts direkt av ett vackert exklusivt golv från Bjelin. Golvet är genomgående i bostaden och väggarna är vitmålade. Till höger finns möjlighet att skapa plats för att hänga av dig dina kläder om du inte vill hänga av dig dem i de stora garderoberna in mot vardagsrummet.

 • Kök

  Köket är totalrenoverat under 2023 och är ett modernt Ikea kök med skåp upp till tak och lådor som bänkskåp. Bänkskivan är laminat. Ett superfräscht kök med vägghängd fläkt i rostfritt med mycket plats. Helintegrerad diskmaskin finns vilket innebär att du har en kökslucka i samma färg som lucka. Det är snyggt och estetiskt men gör även diskmaskinen tystare. Närmast fönstret finns ett högskåp med ugn/mikro och på vägg mot sovrummet finns skafferiskåp samt kyl/frys. Vitvaror finns: helintegrerad diskmaskin av märket Siemens, ugn och mikro av märket AEG, häll från Siemens och även kyl/frys. Garanti finns på vitvarorna. Framför fönstret har du med fördel ditt köksbord och i taket finns infällda spotlights.

 • Vardagsrum

  Ett stort trevligt vardagsrum med fönster i västerläge vilket ger dig mycket ljus. Samma vackra golv som i hall och kök. Vitmålade väggar. Här finns plats både för soffgrupp och matbord eller varför inte några mysiga fåtöljer.

 • Sovrum

  Sovrummet ligger till höger i bostaden sidan om köket. Ett mycket stort sovrum med garderober i nisch samt utgång till din balkong. Här finns gott om plats för din säng men även du kan lyxa till det med fåtöljer, sminkbord eller göra en arbetsplats.

 • Balkong

  Balkongen är inglasad och ligger i trevligt solläge. Trätrall på golvet. Här myser du av solen och blickar ut över området.

 • Badrum

  Badrummet är också renoverat under 2023. Klinker på golvet och kakel på vägg. Ett snyggt tidlöst badrum med infällda spotlights i taket. Inbyggd wc och kommod med spegelskåp samt duschvägg i klarglas och vit takdusch från Damixa. Sidan om kommoden är det förberett för att kunna sätta in tvättmaskin. Även en handdukstork som går på el finns.

 • Mäklaren

  Susanne Durgaram heter jag som är mäklare på detta objekt. Driver idag min egna mäklarbyrå RDI AB sedan sommaren 2022. Service och kvalitet är mina ledord samt vara personlig och anpassningsbar. Tveka inte att ta kontakt om du vill veta ditt marknadsvärde eller vill veta hur en försäljning går till.

Månadsavgift

4 077 kr/mån

I avgiften ingår även värme, vatten, kabel-TV och BR tilägg.

Indirekt nettoskuldsättning

58 694 kr

Brf Totala Nettoskuld är 8 575 989 kr - belåning 2 118 kr/kvm

Balkong och uteplats

Trevlig balkong i västerläge som är inglasad. På golv finns trätrall,.

Ventilation

Mekanisk frånluftsventilation.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 29/9 2022

Klass

F

Förbrukning

153 kWh/kvm per år

Drift per år

Elförbrukning

3 600 kr

Summa

3 600 kr

Närområde

S:t Olovs vång Landskrona växer och frodas ständigt och är en populär ort att bosätta sig i. Närheten till både Helsingborg och Malmö gör att många söker sig hit för att optimera dagspendlingen.

Parkering

Finns gott om parkeringar längs med villakvarteren och närområdet.

Kommunikation

Landskrona ligger välplacerat mellan Helsingborg och Malmö. Du har goda pendlingsmöjligheter i båda riktningarna via E6:an som tar dig hela vägen dit med bil. Är kollektivt ditt val går det smidigt att ta sig via tåg. Det går både Pågatåg och Öresundståg åt båda riktningarna som snabbt och smidigt tar dig fram. Buss 218 tar dig från Rådhustorget i Landskrona in mot Helsingborg på ca 40 min.

Närservice

Här finns allting man kan behöva i närområdet. Ett urval av både olika resturanger och livsmedelsbutiker såsom Lidl, Willys och Coop. Ett stenkast bort ligger Landskronas Lasarett. Det finns flertalet alternativ av skolor och dagis för barnen i kommunen och likaså sportföreningar.

Övrigt om närområdet

Ta del av den vackra naturen som finns längs med Glumslövs backar och hela kustlinjen, följ stigarna från Citadellet och vandra eller cykla i en härlig avkopplande, vacker miljö. Om golf är din sport ligger Landskronas golfklubb perfekt belägen längs sundet och de har även en fantastisk restaurang på plats.

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

1965

Renoveringar

Tegelfasad.

Övriga byggnader

Gym och tvättstuga finns på bottenplan. Förråd i källaren. Möjlighet att hyra parkering för 80 kr/mån. Fina innergårdar med grillplatser och lekplatser.

Förening

Namn

Hsb Bostadsrättsförening Helgebröten i Landskrona.

Organisationsnr

744000-0599.

Kontaktperson

Stefani xxxx..

Gårdsplats

Lekplats renoverad under 2023, grillplatser och boulebana finns.

Ekonomi

Årsavgifterna höjdes inte 2021 och uppgick till 791 kr/kvm. Styrelsen har beslutat att ej höja år 2022 2021 Soliditet 46%, årsavgifter per kvm 791 kr.

Om föreningen

Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheten Tegskiftet 2 med adress Enoch Thulins väg 34 A-C och 36 A-C. Har en totalyta med 9 226 kvm. Föreningen innehar fastigheten med äganderätt.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

P-plats 89 kr, garage från 310-375 kr - separat kösystem.

Renoveringar

Föreningen följer sin underhållsplan 2010 - Stambytt samtliga lägenheter bad och kök. Badrum renoverade. 2020 - Februari ny tvättmaskin samt renovering av torktumlare 34B 2021 - Maj - inköp nya bänkar till både 34 och 36 samt komplettering av betongsuggor gavel 36 2021 - Juli -uthyrning av garage för permobiler 2021 - Augusti - inköp blomsterlådor samt ställningar till betongsuggor 2021 - Under året har alla entréer på baksidan målats om, även miljöhuset både ut och invändigt samt byte av 9 armaturer utomhus. Service är gjord på alla garageportar och även låsen. 2021 - Fiber indraget Nytt porttelefons system samt bokning av tvätt och gym digitalt Planerade underhåll Fönsterbyte och byte av inglasning - upphandling pågår. Ev. byte 2024.

Gemensamma utrymmen

Gym,. tvättstuga, förråd (alla har förråd + matförråd dvs 2 förråd), Gemensamhetslokal går att hyra.

Tv och bredband

Fiber finns - Stadsnätet samt bredband via Bredbandsbolaget.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

128 st.

Lokaler

22 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av Säljare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder