Majestätiskt hus

Ärlagatan 17

Kågeröd, Kågeröd

Perfekt läge på Kråkebacken i Kågeröd

På perfekta läget finns detta fina suterränghus - Ärlagatan 17. Lägg ett bud. Huset visas med VIP-visningar samt visningstider. Ring mäklaren så bokar vi en tid som passar. Ett underbart hem som har det mesta du kan önska dig. Huset är för besiktigat med Dolda fel försäkring och du vet vad du köper. Här bor du lugnt och skönt med naturen inpå knuten. Ett stort plus är också att Kågeröd nu har tågförbindelse där du med en kortare promenad når stationen. Huset är byggt år 1967 och består av 2-plan. Ett hem för dig som vill ha gott om plats. På entréplan finns 2 sovrum, kök och vardagsrum samt ett fräscht och fint badrum med bubbelbadkar, stenmosaik på golvet och en vacker kommod. Från kök och vardagsrum når du huset balkong som sträcker sig längst hela husets bredd. Under förra året breddade man den vid köket. Här kan du med fördel kliva ut och ta dig en kopp kaffe och bara njuta medan du blicka ut över den fina tomten. Vardagsrummet är stort och rymligt och det finns plats både för soffgrupp och matbord. På trappväggen finns en vägghängd kamin som blir kvar i huset och ovan denna finns infällda spotlights. På nedre plan finns ytterligare tre rum som alla är i bra storlek plus flera förråd för förvaring. Ett av rummen används idag som masterbedroom. Detta är våningen som du kan göra precis som du önskar. Har du inte behovet av alla rum så skapa dig ett gym, tv-rum eller varför inte ett bibliotek. Wc finns även på detta plan och i tvättstugan finns en duschkabin. Huset har en jättefin sluttande trädgård som angränsar mot den vackra skogen. Längst ner på tomten finns ett förråd och även ett växthus. Du har trädgård runt hela huset med alla möjligheter att skapa flera uteplatser. På baksidan finns en stor stenlagd uteplats som är insynsskyddad uteplats där du kan sitta och njuta av den vackra naturen och av lugnet. Älskar du trädgård och växter då har du alla möjligheter att skapa den trädgård du önskar. Huset ligger perfekt med ett vidbyggt garage som är i behov av underhåll. Besiktningsprotokoll överlämnas till visningsgäster. Har du barn så finns gång och cykelväg precis sidan om huset som tar dig lätt till skolan eller dagis. Välkommen till drömmarnas hem.

Fakta

Fast.beteckning:

Kråkebacken 7:29

Rum

6 st

Boarea

126 m²

Biarea

52 m²

Tomtarea

870 m²

Byggnadstyp

2-plans sutteränghus

Byggnadsår

1967

Fastighetsmäklare

Profil

Susanne Durgaram

070-5253838

susanne.durgaram@rdi.se

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Planlösning

Ett hem med stor potential och som du kan skapa efter tycke och smak. Bostaden är förbesiktigad och är i gott skick. Taket är bytt och planlösningen är bra. Välkommen till ditt drömhem.

Rum

 • Hall

  Du välkomnas in i en mindre hall som har marmor på golvet och målade väggar. Hallen är avgränsad mot nästa hall med ett glasparti och en dörr som numera är borttagen. På höger sida kan du hänga av dig dina kläder.

 • Hall 2

  Denna hall ligger utanför entréhallen och har laminat på golvet och väggtegel på vägg. Det finns 2 infällda garderober i vägg. En direkt in mot sovrum 2 och en vid badrummet.

 • Kök

  Köket är ett stort kök med mycket skåp och bänkyta. Ett kök som är påkostat när det installerades och fortfarande i fint skick. Luckorna är av trä och bänkskivan är i laminat men ser ut som sten. På väggen mot trappan finns väggskåp med vitrin och en bänkskiva i mindre bredd som du kan sitta vid. Vitvaror: Vägghängd fläkt från Thermex i svart, Mikro och ugn (Reginett Chili) av märket Husqvarna, halvintegrerad diskmaskin Bosch i rostfritt samt en Side-by-side kyl/frys från LG med isvatten. Det är ett stort kök med två ingångar och en utgång till huset balkong. Det finns plats för köksbord om du önskar det. Frukost, lunch eller middag kan du med fördel njuta av på den fina balkongen utanför. Precis vid köket är den utbyggd och du kan med fördel placera ett trevligt matbord. Till sist vill jag nämna att taket har infällda spotlights.

 • Vardagsrum

  Vardagsrummet är stort och rymligt och det finns plats både för soffgrupp och större matbord. In till trappan har man placerat en vägghängd kamin som stannar kvar i huset. Ovanför för denna i tak finns infällda spotlights. Golvet är laminat och väggarna är tapet och väggtegel. Även från detta rum kan du ta dig ut till balkongen via en fönsterdörr.

 • Balkong

  En stor trevlig balkong med trädäck på golvet och vitmålat staket som räcke. Balkongen sträcker sig på hela husets bredd och är utbyggd vid köket.

 • Sovrum 1

  Detta sovrum ligger till vänster när du kommer in i bostaden. Ett stort härligt rum med laminat på golvet och tapet på väggarna. Fönster finns ut mot entré sidan.

 • Sovrum 2

  Sovrummet som är placerat till höger från hallen när du kommer in i bostaden. Ett litet mindre sovrum då det finns infällda garderober mot entrén och för att göra ett större badrum har man tagit lite yta av detta rum. Laminat på golvet och tapet på väggarna.

 • Badrum

  Ett smakfullt badrum med stenmosaik på golvet och kakel i beige på väggarna. En romantisk kommod med stenskiva och med tillhörande spegel och ett hörn bubbelbadkar. I taket finns infällda spotlights och som uppvärmning finns en handdukstork som är vattenburen.

 • Trappa

  Trappan är vitmålad och handledaren är ett vackert flätat båtrep. Direkt när du kommer ner sitter det en luft/luftvärme pump på väggen ut mot trädgården. Väggen är på ena sidan väggtegel och andra sidan är spaljé.

 • Källare/Bottenplan

  När du kommer ner från trappan möts du av klinker på golvet och väggtegel samt tapet. Här finns även utgången till trädgården via en fönsterdörr.

 • Sovrum 3

  Detta sovrum används idag som masterbedroom. Ett stor trevligt rum med en fondvägg av tapet och övriga sidor är marktegel. Golvet är laminat.

 • Sovrum 4

  Rummet som ligger precis vid uteplatsen och som du ser när du kommer ner på bottenvåningen. I detta rum finns infällda garderober i vägg mot hall. Laminat på golvet och tapet på väggarna.

 • WC

  Ett mindre wc med samma vackra stenmosaik på golvet och våtrumsmatta på vägg samt kakel vid tvättfat. Tvättfat och spegel finns samt ett väggskåp.

 • Allrum

  Allrummet är stort och du har ett högt sittande fönster och ligger längst in på bottenplan. Från detta rum når du även huset tvättstuga. Rummet har laminat på golvet och målad vägg samt tapet. Ett rum som funkar perfekt som tv-rum. lekrum eller varför inte ett gym eller tonåringen som får ett jätterum.

 • Grovkök

  Husets tvättstuga når du från allrummet. Här står den nya pannan, en duschkabin samt tvättmaskin och torktumlare. Golvet är målat betonggolv och runt duschkabinen finns träplank. Tvättstugan är stor och är finns även plats at kunna hänga upp tvätt om så önskas.

 • Förråd tvätt

  Sidan om tvättstugan finns ett mindre rum som idag fungerar som förvaring.

 • Förråd hall källare

  Mellan allrum och sovrum 4 finns ytterligare ett förråd.

 • Trädgård

  En stor härlig trädgård med en sluttande tomt. På husets framsida finns häck ut mot gatan. På husets högra sida finns en vattenutkastare. Hela tomten har gräsmatta och flertalet fruktträd. Längst ner på tomten finns ett förråd och ett växthus.

 • Uteplats

  Uteplatsen finns på husets baksida. Hela uteplatsen är stenlagd och den utbyggda balkongen vid köket ger ett extra skydd mot solen. En härligt uteplats där du kan sitta och njuta av lugnet.

Tomt

Sluttande tomt med gräsmatta.

Finns på husets baksida i angränsande till fasad. Stenlagd längst hela huset bredd.

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Bilplats

Vidbyggt garage samt bilplats framför garage.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 16/3 2017

Klass

F

Förbrukning

93 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Mobilt bredband

Leverantör

Eon

Förbrukning

9 770 kWh/år

Drift per år

Vatten/avlopp

8 000 kr

Elförbrukning

19 400 kr

Renhållning

1 800 kr

Summa

29 200 kr

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

991 000 kr

Byggnad

749 000 kr

Mark

242 000 kr

Skatt/avgift

7 432 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

1967

Pantbrev

Summa

1 425 000 kr

Antal

8 st

Närområde

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger på den bokskogsbeväxta Söderåsens sydvästra sluttning. Samhället genomflytes av Vege å i dess övre lopp. Ekdungens förskola i Kågeröd ligger naturskönt och lummigt uppe i Kågerödslund. Utöver förskola erbjuds även dagbarnvårdare som ett barnomsorgsalternativ. En uteavdelning av har startats och denna har sin bas i Kågerödslund. Centralskolan byggdes efter att Kågeröds storkommun bildats 1952 och togs i bruk hösten 1954. Skolan heter idag Lunnaskolan och beskrivs så här av Svalöv kommuns hemsida om Kågeröd: "Skolan i Kågeröd heter Lunnaskolan och byggdes 1954. Det är en låg- och mellanstadieskola med cirka 200 elever. Här finns också byns bibliotek. Skolan byggdes om och moderniserades under 2008. Intill skolan finns en idrottshall som håller internationella mått. Lunnahallen i Kågeröd finns på Ekgatan. Hallen är lämplig för gymnastik, tennis, badminton, basket, innebandy, volleyboll, handboll och fotboll. I hallen finns en läktare med plats för cirka 300 personer. Mått: 40x20 meter.

Parkering

Fri parkering på de flesta ställen.

Kommunikation

Tåg och buss. Stadspulsen har aldrig varit närmare. Den 12 december börjar Pågatågen rulla på Söderåsbanan. Det betyder att du kan resa snabbt och smidigt till Malmö från Åstorp och de nya stationerna i Billesholm, Kågeröd och Svalöv. Söderåsbanan ger också dig som bor i Malmö fina möjligheter att njuta av naturen. Varför inte unna dig en utflykt till Söderåsens Nationalpark? Ta pågatåget till Kågeröd så är du strax där. Smidigt att resa till både jobb, studier och nöjen, med andra ord. Naturligtvis blir det också enklare att ta tåget till Köpenhamn, eller resa vidare i Sverige. Restid - Kågeröd - Malmö C - 41 min.

Närservice

Coop, BVL - bygg, villa, lantbruk Jakt o Fritid.

Övrigt om närområdet

Kågeröd är den företagstätaste orten i kommunen med många arbetsplatser i förhållande till ortens storlek. Ett sextiotal företag är samlade i den aktiva företagsföreningen. Näringslivsutvecklingen i Kågeröd hänger starkt samman med utbyggnaden av väg 109, vilken skulle ge Kågeröd goda kommunikationer i ett stråk från Helsingborg till mellanskåne. Det finns tre större verksamhetsområden på orten. Det största är uppbyggt längs järnvägen i nordväst av samhället och syns påtagligt vid närmande av orten norrifrån. Här finns den största arbetsplatsen, Barry Callebaut. Det andra området ligger i söder men även det i anslutning till järnvägen. Det östra ligger inne i grönska och exponeras mindre.

Byggnad

Typ

2-plans sutteränghus

Byggår

1967

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Tegel/trä

Stomme

Trä

Uppvärmning

Luft/vatten värmepump och Luft/luftvämepump

Tak

Papp bytt 2021

Fönster

Isolerglaskassetter och kopplat 2-glas

Renoveringar

2021- Yttertak bytt på huvudbyggnad (nytt papptak lagt på befintligt. P4 med 5-10 års garanti) + plåtarbeten. 2021 - Altan/balkong byggdes ut vid köket 2019 - Ny luft/vatten värmepump installerades.

Övrig byggnader

Vidbyggt garage, förråd längst ner i trädgården, växthus.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder